Επιστροφή στην κορυφή για τον «Eυπυρίδαι Άνω Λιοσίων»

Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές 


Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που διεξήχθη στη Νέα Μάκρη, κατέκτησε ο Σύλλογος «Eυπυρίδαι Άνω Λιοσίων» 
Σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα η ομάδα των Λιοσίων έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και μετά την καταπληκτική εμφάνιση στο πανελλήνιο αντρών την προηγούμενη εβδομάδα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, κατάφερε να ανέβει αυτή τη φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. 
Αυτή η επιτυχία δείχνει για άλλη μια φορά την σκληρή δουλειά που γίνεται και στις μικρές ηλικίες και τα ταλέντα που προσφέρει η ομάδα μας στην ελληνική πάλη. 

Οι πρωταθλητές μας θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα και θα λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις. Η κατάταξη των αθλητών ήταν η εξής:
1η θέση Δεμιρκάν Ιωάννης, 42κιλά
1η θέση Χειλετζάρης Χρήστος, 76 κιλά
1η θέση Ιωσηφίδης Μιχάλης, 85 κιλά
3η θέση Καμπούρης Χρυσοβαλάντης, 54 κιλά
5η θέση Σαινίδης Δημήτριος, 58 κιλά
5η θέση Γαλατιανός Σταύρος, 85 κιλά
7η θέση Μαργαρίτης Στέλιος, 76 κιλά 

Ο προπονητής της ομάδας Αποστόλου Νικόλαος δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νέα μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας και την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά δώσανε και την ψυχή τους, πάλεψαν καταπληκτικά και απέδωσε καρπούς η σκληρή και επίπονη προπόνηση που κάναμε όλη τη χρονιά. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω εκτός από τους αθλητές τους γονείς που ήταν και πάλι δίπλα μας και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο των επιτυχιών». 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου