Πανηγυρικό κλίμα στη γιορτή βράβευσης των επιτυχόντων του ΑΛΦΑ

Τριάντα ένα χρόνια παρουσίας στα εκπαιδευτικά πράγματα των Άνω Λιοσίων γιόρτασε, με τη βράβευση των φετινών επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Φροντιστήριο ΑΛΦΑ.
Στην ασφυκτικά γεμάτη, από σπουδαστές και γονείς, αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου, ο Διευθυντής Σπουδών Απόστολος Ραβάνης, απένειμε, το βράδυ της Παρασκευής 15 Αυγούστου 2017, τα εύσημα στους επιτυχόντες και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με συνέπεια τις σπουδές τους.
«Η φοιτητική ζωή και η διασκέδαση δεν πρέπει να γίνονται σε βάρος της επιστήμης, την οποία οφείλει κάθε φοιτητής να κατακτήσει. Στόχος δεν πρέπει να είναι η απλή αποφοίτηση, αλλά η γνώση» τόνισε.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων στους επιτυχόντες από τους εκπροσώπους της εκκλησίας,  της δημοτικής αρχής κι από τους καθηγητές του φροντιστηρίου, στην προσφορά των οποίων έκανε ειδική αναφορά ο Απόστολος Ραβάνης.
Μετά το τέλος της σεμνής τελετής ακολούθησε το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πόρτι του ΑΛΦΑ, που σηματοδοτεί την ενσωμάτωση των σπουδαστών του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Χωρίς όμως να αποκοπούν από το ΑΛΦΑ, αφού παραμένουν μέλη του συλλόγου αποφοίτων και κυρίως μέλη της οικογένειας του ΑΛΦΑ όπως συνηθίζει να λέει ο Απόστολος Ραβάνης.
Και δεν αποτελεί σχήμα λόγου, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των καθηγητών, των στελεχών, των επιτηρητών και των συνεργατών του ΑΛΦΑ είναι πρώην απόφοιτοι.

Το ΑΛΦΑ ξέρει να παίρνει, αλλά και να δίνει. Γι’ αυτό και οι ρίζες του είναι πολύ βαθιές στην τοπική κοινωνία.
Τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο πατήρ Νικόλαος Κοντίνης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας και Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου Βασίλης Θεδωρόπουλος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιώργος Ραφτέλης. 
ΦΩΤΟ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου