Με απονομές, βραβεύσεις και δεσμεύσεις η βασιλόπιτα του Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ





Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών, απονομές, βραβεύεις και δεσμεύσεις πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2022, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, του Αθλητικού Ομίλου “Α.Ο ΕΥΠΙΡΙΔΑΙ”, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης.

Τον κόσμο καλωσόρισε ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου (Γυναικείας Πάλης και Ταε Κβο Ντο) Γιώργος Βαστάκης, ο οποίος ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την ολόπλευρη στήριξή τους, τους παρευρεθέντες, Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή και την Αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση.

Στην εκδήλωση έδωσε επίσης το παρών και συνεχάρη προπονητές και αθλητές για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά και στις βραβεύσεις που ακολούθησαν.

Από το βήμα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Γιώργος Βαστάκης επεσήμανε ότι ο Δήμαρχος βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές και τους προπονητές των ΕΥΠΥΡΙΔΩΝ σε ότι χρειαστούν. Για τον Γιώργο Μαυροειδή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να προκύψει στον αθλητισμό, ενώ για τη Χρυσούλα Κουράση υπογράμμισε ότι με την ιδιότητά της ως δικηγόρος, έχει βοηθήσει ουσιαστικά τον σύλλογο στο γραφειοκρατικό κομμάτι.

Ιδού ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της ομιλίας του:


Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε σε όλους τις θερμές ευχές του για μια καλή αγωνιστική χρονιά, επισημαίνοντας πως τα παιδιά που πλαισιώσουν τους Συλλόγους είναι το μέλλον του τόπου, γιατί προάγουν την πόλη κι έχουν να της δώσουν πολλά. Απευθυνόμενος στα παιδιά τους ευχήθηκε να έχουν καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές νίκες στους αγώνες τους.

Ακολουθεί η τοποθέτησή του


Ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής από την πλευρά του, έδωσε την δέσμευση για την συνέχιση της στήριξης του Αθλητικού Συλλόγου σε όλους τους τομείς, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου, που όπως εύστοχα επεσήμανε προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο, τον Δήμο Φυλής.

Ιδού τι ακριβώς είπε:


Η αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση, ευχήθηκε στους αθλητές του Συλλόγου να έχουν επιτυχίες κι αφιέρωσε το κομμάτι της, στον Πρόεδρο των ΕΥΠΙΡΙΔΩΝ Γιώργο Βαστάκη που όπως τόνισε ασκεί τα καθήκοντά του, άψογα!

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα



Ο Ιδρυτής του Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ Χρήστος κ. Παππούς από την πλευρά του υπογράμμισε πώς μέσα από την Γυναικεία Πάλη και το Τάε Κβο Ντο έχουν αναδειχθεί αθλητές που μέσα από τις διακρίσεις τους έχουν πετύχει τιμητικές θέσεις στον Δημόσιο τομέα. Υπογράμμισε επίσης ότι αυτοί που έχουν ενστερνιστεί την αξία του μαζικού – ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι κυρίως, κάποιοι εμπνευσμένοι Δημοτικοί εκπρόσωποι αλλά και οι εθελοντές του Αθλητισμού που δημιουργούν και στηρίζουν το πολύτιμο έργο των Συλλόγων. Πρόσθεσε επίσης πως η αμοιβή των προπονητών είναι ελάχιστη και συμβολική μπροστά στο έργο τους και κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, προκειμένου να τιμήσει, τους Προπονητές του Α.Ο Ευπυρίδες. Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητικές πλακέτες, στον προπονητή της Γυναικείας Πάλης που έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις στον Δήμο Φυλής Ανδρέα Χριστοδουλάκη και την προπονήτρια πάλης και πετυχημένη αθλήτρια Σοφία Πουμπουρίδου ( η οποία λόγω ασθένειας δεν κατάφερε να είναι εκεί). Επίσης, στον έτερο προπονητή των επιτυχιών του Ταε Κβο Ντο Σωτήρη Κούτρα και στο νέο προπονητικό αίμα του Συλλόγου και πετυχημένο αθλητή Παναγιώτη Βαστάκη ο οποίος κι έδωσε τη δέσμευση να τιμήσει τον “δάσκαλό¨του Σωτήρη Κούτρα, με νέες επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό video με την τοποθέτηση του

 

κι ένα απόσπασμα από τον χαιρετισμό του Παναγιώτη Βαστάκη


Η φιλοξενία υπήρξε άψογη από κάθε άποψη κι έφερε την υπογραφή σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου Γιώργου Βαστάκη, του Αντιπροέδρου Νικόλαου Ντούρου, της Γραμματέως Κυριακούλας Γιώτα, της Ταμία Αιμιλίας Μπρέμπου και του Ειδικού Γραμματέα Ευάγγελου Αλεξάνδρου ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε πανηγυρικά με την βράβευση Αθλητών και Αθλητριών που πέτυχαν νίκες και διακρίσεις.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟ 2021 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟ 2021 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΡΑ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΤΟ 2021 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΒΑΣΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΤΟ 2021 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

Χρήστος ΣΤΟΝ ΒΑΣΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΚΟΠΑΛΙΔΗ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΒΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΒΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΚΟΠΑΛΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΝΕΦΕΛΗ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΟΝ ΧΛΟΨΙΟΥΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

 ΣΤΗΝ ΔΕΡΜΙΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΟΡΩ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΑΧΜΕΤ ΑΪΝΤΑ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΑΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΤΖΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΡΟΣΟΥΛΑ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΘΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΣΟΦΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ UDER 15 2η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ UDER 13

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου