«Πλακώθηκαν» στο Δημοτικό Συμβούλιο, Αγγέλου-Οικονομάκης

MIX. OIKONOMAKΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥ
Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στους Δημοτικούς Συμβούλους Σταυρούλα Αγγέλου και Μιχάλη Οικονομάκη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης 24 Ιουλίου. Αφορμή στάθηκε το ερώτημα – σχόλιο του Μιχάλη Οικονομάκη, σχετικά με την ύπαρξη ενός λυόμενου οικίσκου, που είχε τοποθετηθεί, για τις ανάγκες σεισμοπαθών, στην συμβολή της λεωφόρου Φυλής με την οδό 25ης Μαρτίου και το οποίο σήμερα έχει γίνει κρησφύγετο για διερχόμενους τσιγγάνους, που φθάνουν, κατά καιρούς, από κάθε γωνία της Ελλάδας. «Μετά τις 6 το απόγευμα στην 4η συνοικία δεν τολμάει να περπατήσει κανείς. Ο εν λόγω λυόμενος οικίσκος, το πρώην σχολείο Κατσιάρα, αλλά και τα παράνομα παραπήγματα που ξεφυτρώνουν, προσελκύουν Τσιγγάνους από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πήγε προχτές η Χρυσή Αυγή και πέταξε κάποιους έξω. Όμως αυτό θα έπρεπε να το έχουν πράξει οι αρμόδιες Αρχές» κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε, ότι , αν η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να λύσει το ζήτημα του οικίσκου, να διαθέσει ο ίδιος γερανό και θα το μεταφέρει με προσωπικά έξοδα. Κι ενώ ο Δήμαρχος καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης έδωσαν τη διαβεβαίωση ότι ο οικίσκος θα έχει απομακρυνθεί μέσα σε διάστημα 20 ημερών, η Σταυρούλα Αγγέλου επανήλθε στο θέμα, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα καταγγελτική γλώσσα. «Είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και με τη Διοίκηση Παππού και με τη Διοίκηση Μπουραΐμη. Επί ημερών σας δόθηκαν κοντέινερ σε αυλές φίλων σας. Όσο για το ζήτημα των τσιγγάνων, να απευθυνθείτε στους φίλους σας τους Τσιγγάνους που τους πληρώνατε συνεστιάσεις μέσω του ΞΕΝΙΟΥ Μην κάνετε κάθε φορά φασαρία και κυρίως μην κάνετε τον τσάμπα μάγκα. Αυτές οι μαγκιές καλύτερα να μην λέγονται μέσα σε αυτή την αίθουσα γιατί έχουμε μνήμη» τόνισε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα Αγγέλου. Ανταπαντώντας ο Μιχάλης Οικονομάκης σε εξίσου υψηλούς τόνους σημείωσε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Επαναστάτης χωρίς αιτία, εγώ δεν υπήρξα ποτέ! Κοντέινερ έχουν δοθεί μόνο για κοινωνικoύς λόγους. Όχι όμως σε παράνομους τσιγγάνους. Εάν η Διοίκηση Παππού είχε την δική σας ανοχή με τους τσιγγάνους δεν θα είχε γκρεμίσει ένα σωρό παράγκες. Όσο για τις συνεστιάσεις μέσω ΞΕΝΙΟΥ, δεν υπάρχει δική μου υπογραφή. Θα σας κάνω μήνυση», κατέληξε. 

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φυλής που έγινε την Παρασκευή 09-03-2012 με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού του δήμου για το έτος 2012 ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ (Ν.Δ.) ΕΙΠΕ ότι πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί η χωματερή Άνω Λιοσιων-Φυλής προκειμένου ο δήμος Φυλής να συνεχίσει να εισπράττει τα χρήματα που του δίνουν οι υπόλοιποι δήμοι της Αττικής (αντισταθμιστικά οφέλη=47.000.000 ευρω=16.000.000.000 δρχ κάθε χρόνο) γιατί διαφορετικά ο δήμος της Φυλής θα σβήσει από τον χάρτη. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παρατάξεώς του ήτοι:

    ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΟΚΚΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

    ΣΧΙΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΑΝΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΕΠΙΣΗΣ με τον Χρήστο Παππού ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ (ΠΑΣΟΚ) και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παρατάξεως του ήτοι:

    ΑΒΡΑΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΜΠΡΕΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

    ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ

    ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

    ΡΑΦΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

    ΔΡΟΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΡΟΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΔΡΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΥ

    ΧΑΤΖΗΛΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΛΙΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

    ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ

    ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

    ΚΛΑΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΤΗΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Απ΄ ό,τι φαίνεται ανήκετε στην ίδια συνωμοτική ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή του δήμου Φυλής εδώ και 50 χρόνια.
    Η Δικαιοσύνη σύντομα θα σας αποδώσει τις ποινές που σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή