Σύλλογος Ζωφριάς – Μουσικοθεατρική βραδιά

«ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ» ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΦΡΙΑ

Από την  πειραματική θεατρική ομάδα «ΘΕΣΠΙΣ» και το μουσικό σχήμα «TΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ»
Μια καινοτομική δημιουργία που, με χιούμορ, σαρκασμό, αλλά και νόημα… καυτηριάζει την καθημερινότητα που βιώνουμε. Μια ιδέα που δεν είναι θέατρο ή μουσική αλλά μία παράσταση που είναι Και θέατρο Και μουσική ταυτόχρονα, απόλαυσαν και χειροκρότησαν το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουνίου, όλοι όσοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου, βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της Πλατείας Ολυμπίου της Ζωφριάς. Αν μη τι άλλο,, η μουσικό θεατρική παράσταση έδωσε μια ανάσα δροσιάς, σε ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ και μια διέξοδο διασκέδασης. Γιατί δυστυχώς πολύς κόσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα όχι να πληρώσει θεατρική και μουσική παράσταση, αλλά ούτε και να φάει! Τι μας οδήγησε ως εδώ; Η πειραματική θεατρική ομάδα «ΘΕΣΠΙΣ» και το μουσικό σχήμα «TΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ» έδωσαν απαντήσεις στο κοινό τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο: Με τη γλώσσα του θεάτρου και της μουσικής… Ότι καλύτερο δηλαδή.
Λίγα λόγια για την παράσταση
Μέσα σε ένα ΙΚΑ ο όρκος του Ιπποκράτη καταπατάται και τσαλακώνεται με κάθε δυνατό τρόπο! Η ζωή και η λογική δεν έχουν καμιά αξία και έχουν χάσει για τα καλά το προβάδισμα στις προτεραιότητες των πρωταγωνιστών! Το χρήμα και ο εγωκεντρισμός, η άγνοια και ο παραλογισμός, δημιουργούν μια αναπάντεχη καθημερινότητα που όμως δεν απέχει σχεδόν καθόλου από τη δική μας όπως την βιώνουμε σήμερα. Η Ελλάδα μας, οι ελπίδες, τα όνειρα, και οι προσδοκίες μας, εμφανίζονται μέσα από ένα έξυπνο σενάριο, και μια μουσική επένδυση που αυθόρμητα, σαρκαστικά, με χιούμορ, και με καυστικό διάλογο, χαρτογραφούν την επιβίωση όλων μας!
Ιδού και οι συντελεστές
MEΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΣΧΟΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥΡΤΖΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΡΤΖΗΣ, ΣΑΝΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΣΥΡΙΓΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΓΚΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΡΑΚΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΡΙΣ, ΠΑΧΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΠΑΠΑΣΧΟΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΣΕΝΑΡΙΟ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΡΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ, Στίχοι-Μουσική για το ομώνυμο τραγούδι
ΙΡΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου