Τίμησε Σάββα-Σκαμαντζούρα ο παπα Τάσος

ΑΡΙΣΤΕΡΑ, το διαφημιστικό πλαίσιο των χορηγών και ΔΕΞΙΑ οι Σάββας Σάββας και Κώστας Σκαμαντζούρας που τιμήθηκαν από την Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ παρακολουθούν την παράσταση της ομάδας ΣΥΝ ΧΟΡΩ
Στη σημασία της διοργάνωσης του κύκλου εκδηλώσεων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2013, αναφέρθηκε, μιλώντας μετά τη συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Αττικής, ο εφημέριος του Αγίου Κωνσταντίνου Αναστάσιος Μπαστούνης. Ο ιερωμένος εξήγησε ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις έχουν επετειακό χαρακτήρα και απαιτούν μεγάλη οργανωτική προσπάθεια. «Τα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2013 ήταν αφιερωμένα στο Διάταγμα ανεξιθρησκείας των Μεδιολάνων και πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 1700 χρόνων από την υπογραφή του. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός, γιατί άνοιξε το δρόμο στην επικράτηση του Χριστιανισμού» τόνισε ο ιερωμένος και πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται κάθε είκοσι ή κάθε πενήντα χρόνια. 
Ο πατήρ Αναστάσιος απέφυγε να δώσει έμφαση στο κόστος της διοργάνωσης, που ήταν αξιοσημείωτο και καλύφθηκε, σε ένα μέρος του, από τους χορηγούς της δοκιμαζόμενης, λόγω της κρίσης, αγοράς των Άνω Λιοσίων. Σημειωτέον ότι η ανταπόκριση της τοπικής αγοράς ήταν συγκινητική, γι’ αυτό και οι διοργανωτές φρόντισαν να τους τιμήσουν με την αναφορά των επιχειρήσεων σε ειδικό διαφημιστικό πλαίσιο. Κλείνοντας την παρέμβασή του ο πατήρ Αναστάσιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσφορά δύο μελών του Δημοτικού Συμβουλίου προς την Ενορία. Φρόντισε μάλιστα να απονείμει τιμητικά μετάλλια στον επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββα Σάββα για τη γενικότερη στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Κώστα Σκαμαντζούρα για τη συμβολή του στη διοργάνωση των ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΩΝ 2013.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου