Έργα που μιλάνε, στην Έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Φυλής

ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ
Φιλόξενοι οικοδεσπότες της Έκθεσης από αριστερά, οι Δημήτρης Βάθης (ζωγράφος - γλύπτης) Δημήτρης Ξυδιάς (κεραμίστας) Άγγελος Ζάβαλης (ζωγράφος - γλύπτης) και Ελένη Δηλέ
Έργα γεμάτα μεράκι και φαντασία
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν τα έργα μιλούν από μόνα τους. Η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Φυλής που φιλοξενείται στο Δημοτικό Ωδείο από τις 19 Μαΐου και θα παραμείνει ανοικτή ως και την Κυριακή 26 Μάιου, περιλαμβάνει εξαίσια εικαστικά έργα ανήλικων και ενήλικων μαθητών, που αξίζει να τα θαυμάσει κανείς από κοντά. Έργα ζωγραφικής , γλυπτικής και κεραμικής που αν μην τι άλλο, αποδεικνύουν την υψηλών προδιαγραφών δουλειά που γίνεται στα εικαστικά εργαστήρια. Γι’ αυτό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους! Τόσο οι μαθητές, όσο και οι καθηγητές Δημήτρης Ξυδιάς (κεραμίστας) Δημήτρης Βάθης (ζωγράφος και γλύπτης) και Άγγελος Ζάβαλης (ζωγράφος και γλύπτης) που δουλεύουν επί σειρά ετών με μεράκι, καταφέρνοντας να βγάζουν στην επιφάνεια το ταλέντο των μαθητών τους. Αξίζει να σημειωθεί, για όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα, πως τα εικαστικά εργαστήρια λειτουργούν στον Οικισμό Γεννηματά και στη Ζωφριά, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φυλής. 
Η Έκθεση που φιλοξενείται στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής (Δημαρχείου 8) θα παραμείνει ανοικτή ως και την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρες 19:30 – 22:30. Η είσοδος είναι Ελεύθερη. Σπεύσατε! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου