Μέχρι τις 13 Ιουνίου οι εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς

                                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής δέχονται αιτήσεις εγγραφής παιδιών, ηλικίας από 8 μηνών έως και την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο, για το σχολικό έτος 2013 - 2014. 
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από Δευτέρα 27 Μαΐου έως και Πέμπτη 13 Ιουνίου, από τις 9:00 π.μ. μέχρι 12:00 μ.μ., στο Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών, που βρίσκεται στην οδό Στέλιου Μηγιάκη & Βαλέριου Λεωνίδη στον ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ, τηλ. 210 2484781. 
Σας ενημερώνουμε ότι: 
A) Η φιλοξενία των παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς συνοδεύεται από μηνιαία οικονομική εισφορά – ΤΡΟΦΕΙΑ – που καθορίζεται με βάση τα οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά της κάθε οικογένειας.
B) Η κάλυψη θέσεων στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς θα γίνει βάσει των αποτελεσμάτων του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και μοριοδότησης.
Οποιαδήποτε δήλωση που αφορά στην οικογενειακή, κοινωνική, ιατρική και οικονομική κατάσταση θα πρέπει να αποδεικνύεται από αντίστοιχο έγγραφο.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ!
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής και το έντυπο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων, το Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών καθώς και την ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. www.psf.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου