Αναστάτωσαν το διαδίκτυο τα τατού της Ρούλας Πατήλα

Το κορίτσι έλειψε για ολιγοήμερες διακοπές κι ο Λαός υπέστη στερητικό σύνδρομο, καθώς την έχασε κι από το facebook. Ο λόγος για το κορίτσι του Λαού ή την, κατά κόσμον, Ρούλα Πατήλα, η οποία, ευτυχώς, επέστρεψε σύντομα κι αποζημίωσε το φιλοθεάμον κοινό, με καυτές φωτογραφίες από τις πισίνες και τις παραλίες, που έσπευσε να αναρτήσει στο διαδίκτυο…
…και τις οποίες συνόδευσε με βαθυστόχαστες, όπως πάντα κουβέντες. "Μετά από χρόνια αξίζω να περάσω ένα όμορφο καλοκαίρι... Κάποτε είπε κάποιος πως λεφτά υπάρχουν!!! Κ εγώ τα χάλαγα με λάθος τρόπο και με λάθος ανθρώπους… Τώρα λεφτά δεν υπάρχουν όμως βρήκα τον τρόπο να είμαι καλά με σωστούς ανθρώπους!!! Άλλοι ανεβαίνουν επίπεδο, άλλοι παραμένουν στο χαμηλό που πάντα ήταν και άλλοι κατεβαίνουν...Τι να κάνουμε;;; Αυτά έχει η ζωή.. Καλησπέρα με χαμόγελο για όλους τους φίλους και τις φίλες μου!!!"
Εξάλλου, με τίτλο "Σπυριδούλα Πατήλα: Η πιο καυτή δημοτική σύμβουλος της Αττικής μας δείχνει τα τατουάζ της", η γνωστή ιστοσελίδα gossip-tv.gr, αναφέρεται στα πρόσφατα πλατσουρίσματα της Ρούλας ως εξής:
"Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι χίλιες φορές μια γυναίκα άνετη και άμεση στην τοπική αυτοδιοίκηση από έναν μπούλη με τριπλοσάγονο και γραβάτες που ακολουθεί τα θέλω του μπαμπά του. 
Η Σπυριδούλα είναι μια νέα γυναίκα πολύ εντυπωσιακή που ο κόσμος του Ζεφυρίου την έχει τιμήσει με την ψήφο του. Το κορίτσι είναι ακομπλεξάριστο και νέο. όπως είναι φυσικό θα πάει τις διακοπές της και όπως όλες οι κοπέλες στην ηλικία της θα ποστάρει και εικόνες διακοπών. 
Η μαγκιά της είναι πώς δεν θεωρεί πολιτικό κόστος μια εικόνα με μαγιό. Φανταστείτε τι γέλιο θα κάναμε αν βλέπαμε κάποιον μπούλη ή παππού με μαγιό και να έχει δημοτικό χρίσμα ε; Κλάμα. Αντιθέτως εδώ βλέπουμε ένα κορίτσι της εποχής με τα τατουάζ της και την τρέλα της. Όσο για την δουλειά της στον Δήμο; Ρωτήστε να μάθετε τα 48ωρα που αφιερώνει κάθε τρείς μέρες για τον κόσμο της. Αλλά και τα τατουάζ της ε; Τούμπανο…το κορίτσι…Τούμπανο!" 
Ιδού, για του λόγου το αληθές, το δημοσίευμα ΚΛΙΚ ΕΔΩ, με την υπενθύμιση ότι η Ρούλα δεν έχει ακόμα τελειώσει τις διακοπές της κι ως εκ τούτου πρέπει να αναμένουμε και νέο κύμα καύσωνα, υπό μορφή αποκαλυπτικών φωτογραφιών. Οψόμεθα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου