Ξεσάλωσαν οι απόφοιτοι του ΑΛΦΑ στα Χανιά

Aξέχαστες στιγμές στο ξενοδοχείο KRITI HOTEL, στη θάλασσα
και στα μπαράκια των Χανίων έζησαν οι απόφοιτοι του ΑΛΦΑ,
που διακρίνονται, στην τελευταία φωτό, σε παράταξη... 
Στο Φροντιστήριο ΑΛΦΑ το μόνο πρόβλημα είναι να είναι κανείς υποψήφιος. Αν του συμβεί να αποκτήσει την ιδιότητα αυτή, από τον Απόστολο Ραβάνη, τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις που συνδέονται με την ιδιότητα του υποψηφίου, μέχρι την πολυπόθητη στιγμή της ολοκλήρωσης των Πανελλαδικών, είναι πραγματικά αφόρητοι. Όμως, όταν οι εξετάσεις τελειώσουν, τα πράγματα αλλάζουν και όλοι ακολουθούν τη φιλοσοφία του ΑΛΦΑ που εκφράζεται με τη ρήση «δουλεύω σκληρά όλη τη χρονιά, για να ξεσαλώσω, όταν έρθει η ώρα». 
Στο πλαίσιο αυτό, από τις μεγάλες στιγμές που πρέπει να ζήσει κανείς στο ΑΛΦΑ είναι και η καλοκαιρινή εκδρομή, στην οποία συμμετέχουν οι απόφοιτοι της τελευταίας χρονιάς, χωρίς να αποκλείονται και αυτοί που έχουν τελειώσει τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε, οι απόφοιτοι του ΑΛΦΑ έχουν συστήσει δικό τους φορέα, το Σύλλογο Αποφοίτων, μέσα από τον οποίο αναλαμβάνουν πολιτιστικές και ψυχαγωγικές πρωτοβουλίες. 
Πιστοί στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού, πάνω από πενήντα απόφοιτοι εκστράτευσαν φέτος στα μαγικά Χανιά για να ζήσουν ένα αξέχαστο τριήμερο. Με επικεφαλής τους Χρήστο Γριβόπουλο και Χαρά Γραμμάτικα, που αποτελούν την ψυχή του ΑΛΦΑ στα οργανωτικά, η αποστολή κατέγραψε στο ενεργητικό της στιγμές απόλυτης διασκέδασης, απολαμβάνοντας τη σπουδαία αρχιτεκτονική, τα αξιοθέατα, την πεντακάθαρη θάλασσα και κυρίως, τη νυχτερινή ζωή μιας από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο. Τα συναισθήματα που έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την θαυμάσια εκδρομή συμπύκνωσε σε μια φράση, στο facebook, o Χρήστος Γριβόπουλος: Άλλη μια εκδρομή αποφοίτων του ΑΛΦΑ γεμάτη διασκέδαση και πολλές όμορφες στιγμές παίρνει θέση στη μνήμη μας. Ευχαριστούμε τον καθένα χωριστά, για την καλή διάθεση και την ενέργεια που πρόσφερε, για να περάσουμε όλοι, τόσο καλά. Ραντεβού για εκδρομή του χρόνου. Ως τότε θα μας συντροφεύουν οι φετινές αναμνήσεις. Καλό καλοκαίρι. 
Προσυπογράφουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου