Δυναμικό ξεκίνημα των αδελφών Χρονόπουλου, με την PREMIUM ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Tα γραφεία της PREMIUM είναι σύγχρονα και λειτουργικά
κι οι αδελφοί Χρονόπουλοι έτοιμοι για ...όλα
Η νέα γενιά μπαίνει, καθημερινά, στην οικονομική ζωή της περιοχής. Παρά την οικονομική κρίση, οι νέοι άνθρωποι, με τυπικά προσόντα, αλλά και διάθεση, δημιουργούν τις δικές επιχειρήσεις και διοχετεύουν σε αυτές τις ιδέες και την ενεργητικότητά τους. 
Σε μια από αυτές τις νέες επιχειρήσεις, οι αδελφοί Γιώργος και Κώστας Χρονόπουλος καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους στην τοπική αγορά, διεκδικώντας το κομμάτι που τους ανήκει. Η PREMIUM ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, είναι μια καινοτόμος ιδέα που συνδυάζει τις υπηρεσίες συμβούλου επενδύσεων και επιχειρήσεων, με την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων στη λογιστική, στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων και στα Ταμεία κοινωνικής ασφάλισης. 
Πρόκειται για μια δουλειά που απαιτεί υψηλό επίπεδο ενημέρωσης, γνώση της ψηφιακής τεχνολογίας και κυρίως, πρακτικό πνεύμα για την διεκπεραίωση των προβλημάτων που επινοεί η αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία. 
Οι πρώτες ενδείξεις από την ανταπόκριση της αγοράς στην πρόταση που καταθέτει η PREMIUM ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές. Το εγχείρημα φαίνεται απόλυτα επιτυχημένο χάρη στη σωστή επιλογή του στρατηγείου της επιχείρησης, που βρίσκεται μέσα στην καρδιά της οικονομικής δραστηριότητας, δίπλα στο Δημαρχείο. Αλλά και χάρη στις γνωριμίες του Γιώργου και του Κώστα που αποτελούν γέννημα-θρέμμα της πόλης των Άνω Λιοσίων και χαίρουν εκτίμησης για την επαγγελματική τους επάρκεια, την κοινωνικότητα και το ήθος τους.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου