Αφιέρωσε την πλακέτα στους ενορίτες του ο παπα Δημήτρης

Η προφανής προεκλογική σκοπιμότητα της βράβευσης, εκ μέρους του Δημάρχου, δεν μπορεί να αναιρέσει τη σημασία της προσφοράς του παπα Δημήτρη και την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του οι ενορίτες της Χασιάς. Άλλωστε όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ιερωμένος λειτουργεί θεσμικά και δεν αναμειγνύεται στα δημοτικά
Η απονομή τιμητικής πλακέτας στον ιερέα Δημήτριο Παναγακόπουλο, για την προσφορά του στην πόλη, αποτέλεσε το επίκεντρο της δεύτερης μέρας των εκδηλώσεων, που οργάνωσε για το πανηγύρι της Χασιάς, ο Δήμος Φυλής. 
Παραλαμβάνοντας, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, ο ιερωμένος την αφιέρωσε στους ενορίτες της Φυλής, που όπως είπε, έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχία του έργου της Ενορίας, την οποία και ο ίδιος υπηρετεί τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Ήταν η στιγμή που η Πλατεία σείστηκε από το χειροκρότημα του κόσμου που απέδωσε τον οφειλόμενο φόρο τιμής σε ένα σεμνό εργάτη, ο οποίος, όπως αναφέρθηκε και στο βιογραφικό του, έδειξε ότι διαθέτει μεγάλα αποθέματα ψυχής στις δύσκολες στιγμές του τόπου και κυρίως στις κρίσιμες μέρες που ακολούθησαν τον καταστρεπτικό σεισμό του ’99.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου