Αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι

Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                                                                              Αθήνα, 13 Αυγούστου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού, 
στο Ζεφύρι Αττικής

Από τις πρωινές ώρες της 13.08.2013, στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού στο Ζεφύρι Αττικής, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν πάνω από (100) αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής, καθώς και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης :
-Ελέγχθηκαν : 285 άτομα και 688 οχήματα
-Προσήχθησαν : 110 άτομα
-Συνελήφθησαν : 2 άτομα εκ των οποίων : ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και ένα (1) άτομο γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση.
Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς επίσης κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων :
-βεβαιώθηκαν εκατόν πενήντα (150) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και αφαιρέθηκαν εννέα (9) άδειες κυκλοφορίας, εννέα (9) άδειες οδήγησης και ένα (1) ζευγάρι πινακίδων.
-Οι παραπάνω συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκε το κέλυφος και ανέπαφο το εσωτερικό αυτόματου μηχανήματος ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), το οποίο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, από σούπερ – μάρκετ στην περιοχή της Γλυφάδας.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 13ης Αυγούστου, έξι άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτ/το (τύπου VAN), I.X.E. αυτ/το και δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού πήγαν στο συγκεκριμένο σούπερ-μάρκετ και αφού ακινητοποίησαν τους δύο φύλακες έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος με το Ι.Χ.Φ. και αφαίρεσαν το Α.Τ.Μ. που βρισκόταν στο σημείο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει προσαχθεί ένας 29χρονος ημεδαπός και εξετάζεται η εμπλοκή του, ενώ έχουν κατασχεθεί δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτ/τα, τρία (3) Ι.Χ.Φ. αυτ/τα, δύο (2) μοτοσικλέτες και διάφορα εργαλεία.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Το παρακάτω βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου