Κλωνοποιήθηκε η Φωτεινή Γιαννοπούλου


Η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου, Φωτεινή Γιαννοπούλου απέκτησε κλώνο. Πρόκειται για τη συνονόματη εγγονή που πήρε το όνομά της, το Σάββατο 24 Αυγούστου. Προηγουμένως η μικρή περίμενε υπομονετικά, στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία Αχαρνών να τελεσθεί ο γάμος των γονιών της Ανδρέα Γιαννόπουλου και Κωνσταντίνας Αλπέντζου. Γάμος πολυαναμενόμενος από τους νεονύμφους αλλά και τους γονείς τους, που είχαν καταστρώσει από καιρό τα σχέδιά τους.
Στον ειδυλλιακό Προφήτη Ηλία τους περίμενε, ο παπα Ηλίας, που κατορθώνει, πάντα, να κάνει τα μυστήρια ...ακόμη πιο μυστηριώδη.
Με πρωτότυπο απογευματινό κοστούμι ο γαμπρός και μακριά λευκή τουαλέτα η νύφη αποτέλεσαν ένα πραγματικά λαμπερό ζευγάρι. Δίπλα τους, πανευτυχείς, οι γονείς τους Στάθης και Φωτεινή Γιαννοπούλου και Χριστίνα Αλπέντζου και οι κουμπάροι τους Δημήτρης Χρ. Γιαννόπουλος και Ράνια Χαντζή έζησαν τη μαγεία του μυστηρίου, το οποίο φρόντισε να διανθίσει με τις ηθικοπολιτικοκοινωνικές και χιουμοριστικές ατάκες του ο παπα Ηλίας. Γύρω τους οι συγγενείς και οι φίλοι μοιράστηκαν τη χαρά τους, απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα, τον ομορφιά του ηλιοβασιλέματος.
 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους διακρίναμε αρκετούς πρώην και νυν Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους 
Όταν ο γάμος τελείωσε, η νεοφώτιστη μετατράπηκε αυτόματα σε σταρ της βραδιάς, όχι μόνο με το αστραφτερό της χαμόγελο, αλλά και με το προσεγμένο της ντύσιμο. Ντύσιμο που αναγκάστηκε να αποχωρισθεί για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στην κολυμπήθρα. Η συμμόρφωση της νεοφώτιστης Φωτεινής ανταμείφθηκε, αφού μόλις εξήλθε δακρυσμένη, την περίμενε το μοντελάκι που της δώρισαν για την περίσταση οι νονοί της.
Την ίδια στιγμή, πανευτυχής η Φωτεινή Γιαννοπούλου σκόρπιζε κέρματα στο δάπεδο της εκκλησίας, όπως επιβάλει το έθιμο για τον παππού ή τη γιαγιά που δίνει το όνομά του στο νεοφώτιστο ή στη νεοφώτιστη.
Τώρα η νεότερη Φωτεινή Γιαννοπούλου έχει να αποδείξει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι εκτός από το όνομα πήρε από τη γιαγιά της και τη χάρη...
 
Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη γαμήλια τελετή:
 


Δείτε στο βίντεο  απόσπασμα από τη βάφτιση:

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου