Παντρεύτηκε το αγαπημένο κορίτσι των Άνω Λιοσίων

Ο όμορφος γάμος καρέ-καρέ, όπως τον αποθανάτισε ο φακός του εξαιρετικού φωτογράφου Γιώργου Αναστασόπουλου( www.photococoon.gr)
Στο απάνεμο λιμάνι του γάμου οδηγήθηκε ο δεσμός της Ευσταθίας Φραγκούλη, με τον καλό της Ηλία Κολοβό. Το ζευγάρι έδωσε, με τη συμπαράσταση της κουμπάρας του, Έλενας Θέμελη, αμοιβαίους όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, το βράδυ του Σαββάτου, 7 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας των Άνω Λιοσίων. Κοντά τους βρέθηκαν, για να μοιραστούν αυτή την ευτυχισμένη στιγμή, δεκάδες συγγενών και φίλων. Ανάμεσά τους ο πρώην Υπουργός και θείος της νύφης Χρήστος Θεοδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Σκαμαντζούρας, Ρούλα Πατήλα και Σάββας Σάββας, ο πολιτευτής και οικογενειακός φίλος Κώστας Κατσίκης, το μέλος της ΔΕΠ Νίκος Λιόσης, ο πρώην Λυκειάρχης Κυριάκος Περιμένης, ο καθηγητής Αποστόλης Κουφουδάκης, ο πατέρας της ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, Δημήτρης με τη σύζυγό του και πολλοί ακόμα φίλοι. 
Το ευτυχές γεγονός γιορτάσθηκε δεόντως, με τρικούβερτο γλέντι σε ταβέρνα της Φυλής, ενώ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το ζευγάρι βρίσκεται, για ταξίδι του μέλιτος, στην μαγευτική Αμοργό. 
Πάντως, πριν την αναχώρηση, το αγαπημένο κορίτσι των Άνω Λιοσίων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, μέσα από το προφίλ της στο facebook, όσους τίμησαν το ζευγάρι, με την παρουσία τους στο γάμο. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου