Συγχαρητήρια σε Παπαδάτο-Αποστόλου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Υπουργός στον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Παπαδάτο, στον προπονητή του Νίκο Αποστόλου και στα μέλη της αποστολής και της Ομοσπονδίας Κωφών
Τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα Κωφών, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο στη Σόφια της Βουλγαρίας, δέχθηκε, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ο παλαιστής Αλέξανδρος Παπαδάτος. Τον αθλητή συνόδεψαν στο γραφείο του Υπουργού ο προπονητής του Νίκος Αποστόλου και μέλη της αποστολής και της Ομοσπονδίας Κωφών. Στην επίσκεψη δόθηκε από το Γραφείο του Υπουργού μεγάλη επισημότητα κι εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:   

                                                                                                      Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Αλέξανδρο Παπαδάτο, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξάχθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας. 
 Τον Ολυμπιονίκη συνόδευαν ο προπονητής του Νικόλαος Αποστόλου και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ), κ.κ. Μιχάλης Πολέμης, Θεόδωρος Σταρόγιαννης, ο αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής Κωφών Δημήτρης Στεφανίδης και ο υπαρχηγός της αποστολής Κώστας Γαργάλης. 
 Ο κ. Ανδριανός, αφού συνεχάρη τον αθλητή για την επιτυχία του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός των κωφών. 
 Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης μετέφερε στον Υφυπουργό την εμπειρία του στην διοργάνωση, αλλά και τα εμπόδια που συνάντησε η ελληνική αποστολή. 
 Ο κ. Ανδριανός, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον αθλητή ότι η πολιτική ηγεσία θα είναι στο πλευρό των αθλητών της Ομοσπονδίας, στο μέτρο βεβαίως του εφικτού με βάση την δύσκολη οικονομική συγκυρία. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου