Κι ο Δένδιας φοβέρα θέλει…

Oι ρακοσυλλέκτες απομακρύνθηκαν προσωρινά κι αναμένεται να επιστρέψουν, καθώς ο ρακοσυλλέκτης χτυπάει πάντα δύο (και βάλε) φορές...
Καθότι το πρόβλημα δεν είναι οι ρακοσυλλέκτες, αλλά η Χωματερή και η φτώχεια...
Φαίνεται ότι οι επανειλημμένες απειλές του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού για επ’ αόριστον διακοπή λειτουργίας της Χωματερής, αν δεν απομακρυνθούν οι ρακοσυλλέκτες, έπιασαν τόπο. Λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκτεταμμένη αστυνομική επιχείρηση, ο οποία είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από τη Χωματερή. Βεβαίως η εξέλιξη αυτή δεν πρόκειται, κατ’ ανάγκη, να οδηγήσει στη λύση του προβλήματος, καθώς, μετά το τέλος των αστυνομικών επιχειρήσεων, συνήθως, οι ρακοσυλλέκτες επιστρέφουν στον τόπο του …εγκλήματος… Αυτό δεν εμπόδισε τον Περιφερειάρχη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
 «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Ν. Δένδια για την άμεση ανταπόκριση. Σήμερα αποδείχθηκε ότι με τη συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στον ΧΥΤΑ που δεν αφορούν μόνο τον ΕΔΣΝΑ, αλλά τα 5 εκ. των πολιτών της Αττικής. Ελπίζω και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια και συνέπεια» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Σγουρός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου