Ούτε ο Μπουραΐμης πήγε στην ώρα του…

Ο Δήμαρχος Φυλής, μάλλον
δεν ξύπνησε έγκαιρα...
Παρατείνεται η ταλαιπωρία και η αβεβαιότητα, για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου Φυλής κατά, τουλάχιστον, μια εβδομάδα. 
Κι αυτό γιατί αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας, για τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), που είχε προγραμματισθεί για την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου. Φαίνεται ότι η ώρα σύγκλησης του Συμβουλίου (09:00) και το ψιλόβροχο εμπόδισε τους Δημάρχους και τους Περιφερειακούς Συμβούλους να φτάσουν έγκαιρα, ώστε να καθορίσουν τα αντισταθμιστικά οφέλη που δικαιούται ο Δήμος Φυλής. 
Μεταξύ αυτών που καθυστέρησαν ήταν κι ο ενδιαφερόμενος, υποτίθεται, Δήμαρχος Φυλής, δείχνοντας, με τον τρόπο αυτό, το μέτρο του ενδιαφέροντός του για τους εργαζόμενους του Δήμου του, αλλά και δίνοντας το καλό …παράδειγμα στους συναδέλφους του, Δημάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους. 
Έτσι, αν δεήσει να συνεδριάσει, επιτέλους, το αποτελούμενο από …60 μέλη, «ευέλικτο» όργανο της Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι μπορούν να ελπίζουν ότι θα πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος. Στην κυριολεξία…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου