Πάλι, μείον το ταμείον, του Δήμου Φυλής

Καθυστέρηση θα υπάρξει και πάλι, στην μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου Φυλής. Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ είχε προβλέψει ότι το ποσόν των 8 εκατ. που είχε εκταμιευθεί, στις 30 Σεπτεμβρίου, από το  Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), δεν θα επαρκούσε ούτε μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ΚΛΙΚ ΕΔΩ  και δικαιώθηκε, αφού δεν υπάρχουν, πλέον, χρήματα για την εξόφληση Οκτωβρίου των εργαζομένων αορίστου χρόνου  και για την προκαταβολή Νοεμβρίου, των μονίμων. 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να πληρωθούν πριν από τις 20 Νοεμβρίου, υπό την προϋπόθεση, πάντα, ότι θα συνέλθει την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ, για να εγκρίνει τις δύο δόσεις των 8 εκατ. όπως έχει συμφωνηθεί.  Μεταξύ της 6ης και 13ης Νοεμβρίου δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, θα απουσιάζει σε προγραμματισμένο ταξίδι στις Βρυξέλλες. Αν, τελικά,  πάνε όλα καλά και συγκληθεί το ΔΣ, θα πρέπει να συνέλθει η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ για να εγκρίνει τη πίστωση, να κοπεί το χρηματικό ένταλμα κι εν συνεχεία να σταλεί στον Πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για τον προληπτικό έλεγχο.
Μέχρι τότε οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές θα κάνουν κάτι που έχουν μάθει πολύ καλά στη θητεία του Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη.
Θα σφίξουν καλά το ζωνάρι…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου