Το ένα «έγκλημα», πίσω απ’ τ’ άλλο κάνει η Δημοτική Αρχή, λέει ο Σάββας

Στην ιστοσελίδα της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ, δημοσιεύθηκε το παρακάτω άρθρο:

«Κύριοι» της διοίκησης
Για ακόμη μια φορά εμφανίζεστε κατώτεροι των περιστάσεων, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η αδυναμία σας να προστατεύσετε τα συμφέροντα αυτού του τόπου και των δημοτών. 
Τελευταίο «κατόρθωμα» της σημερινής διοίκησης; Η συνέχιση του «εγκλήματος» των σκουπιδιών. Θεατής στις εξελίξεις, συνεργός στη «δολοφονία» του τόπου μας. Τα σκουπίδια από Τρίπολη και Ερμιονίδα θα συνεχίσουν να καταφθάνουν σωρηδόν δίπλα από τα σπίτια μας. Αντίδραση καμία, ως συνήθως. 
Τι 'χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα όπως λέει και ο λαός. Όμως ο καιρός περνά και η «μαύρη» περίοδος της διακυβέρνησης του Δήμου από εσάς φθάνει προς το τέλος της. Μια περίοδος, κατά την οποία είδαμε τα δεινά που διαχρονικά ταλαιπωρούν τον τόπο να γιγαντώνονται και όλα τα προβλήματα να διογκώνονται σε βαθμό πρωτοφανή. 
Έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί σε όλα αυτά, έχουμε τονίσει όλα τα λάθη που κάνετε. Η αντιπολίτευση τα χαρακτηρίζει «λάθη», όμως, κύριοι, η ετυμηγορία του λαού θα είναι αμείλικτη: Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» καθ’ ολη τη διάρκεια της περιόδου που ακολούθησε την εκλογή της σημερινής διοίκησης, έχει φανεί συνεπής στο αντιπολιτευτικό της καθήκον και μέσω εποικοδομητικής κριτικής προσπάθησε να βάλει τάξη σε αυτό το χάος που εσείς βρήκατε και επεκτείνατε. Ποτέ δεν μιλήσαμε για «λαμογιές», για «κλεψιές» και για «απατεωνιές», καθώς σκοπός μας δεν είναι να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Όμως στις γειτονιές του Δήμου, αυτές είναι οι κατηγορίες που προσάπτονται σε μια διοίκηση που, κάθε μέρα εκτίθεται όλο και περισσότερο. 
Δεν θελήσαμε ποτέ να μπούμε στο «γαϊτανάκι» των εντυπώσεων. Γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Εσείς όμως, έχετε το θράσος μετά από όλα αυτά να ζητάτε και τα ρέστα! Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, αποσβολωμένοι μας ζητήσατε στοιχεία για το όργιο κακοδιαχείρισης! Θέλετε στοιχεία; Στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μπορεί ο καθένας να δει όλες τις απευθείας «οικογενειακές» σας αναθέσεις, που δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης. Όπως δεν χρίζουν ανάλυσης οι τόσες απευθείας αγορές οικοπέδων, ούτε η ακινησία σας στο θέμα της παραβατικότητας, ούτε σε αυτό του «ΞΕΝΙΟΥ», ούτε σε όλα τα υπόλοιπα. 
Αντί να επιτελέσετε, ως οφείλετε, το έργο σας, φαίνεται να έχετε μπει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο, κάτι που -επίσης με περίσσιο θράσος- καταλογίζεται σε άλλους! Γνωρίζουμε πως σε λίγο τα δίμηνα θα «εκτοξευθούν» και οι «διευκολύνσεις» προς ημετέρους θα αυξηθούν, όμως να είστε σίγουροι ότι εμείς θα είμαστε εδώ για να σας «ξεγυμνώνουμε» κάθε φορά!
Και όσο για τις αποδείξεις που ζητάτε, εμείς εδώ είμαστε να σας τις δώσουμε όταν τις θελήσετε! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου