Μαζεύουν τα κομμάτια τους οι Θεσσαλοί

Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού
Συμβουλίου, Κώστας Νταρζάνος
Απογοήτευση έχει επικρατήσει στο Σύλλογο Θεσσαλών, μετά την πλημμύρα στα γραφεία τους. Μεγάλο μέρος του εξοπλισμού και του ιματισμού έχει καταστραφεί κι ο Σύλλογος που βρισκόταν σε ανοδική πορεία έχει καμφθεί. Ωστόσο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι, δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω. Όμως είναι γεγονός ότι έχει επικρατήσει προβληματισμός, που εντείνεται εν όψει και των αρχαιρεσιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. 
Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση έχει προσδιοριστεί για την Κυριακή,  24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί , στην αίθουσα του Συλλόγου Αρκάδων (Ν. Καμπόλη 31, έναντι γραφείων προσωπικού Δ. Φυλής). 
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι: 1) Το μέλλον του Συλλόγου μετά την καταστροφή που υπέστη, 2) Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., 3) Οικονομικος απολογισμός, 4) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. 
Η Εφορευτική Επιτροπή θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες από τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει να επαναφέρει το Σύλλογο στο δρόμο της πολιτιστικής δημιουργίας και θα τον κάνει να αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου