Mόνο για …εύσωμους το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής

Πρόκειται για πραγματική κατάντια. Για ευτελισμό, που εξομοιώνει με κακόφημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα θεσμό με τη δημοκρατική παράδοση και νομιμοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Ο λόγος για την παρουσία εύσωμων συμπολιτών μας, στους οποίους η Δημοτική Αρχή έχει αναθέσει να "περιφρουρούν" τις εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι εν λόγω κύριοι, παρά τη "διακριτική" τους παρουσία, έχουν αρκετές φορές κάνει "συστάσεις" σε δημότες και δημοσιογράφους, ενώ, σε κάποιες περιπτώσεις, βιαιοπράγησαν, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. 
Τον τελευταίο καιρό, που η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει την πρακτική των μεσημβρινών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εύσωμοι συμπολίτες μας είναι οι μοναδικοί θαμώνες του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο υπόλοιπος κόσμος απέχει επιδεικτικά. Το ίδιο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας που καταγγέλλουν ότι οι μεσημβρινές συνεδριάσεις τους αναγκάζουν να απέχουν από τα καθήκοντά τους, γιατί είναι εργαζόμενοι. 
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες πρωτοφανούς παρακμής κι έκπτωσης των θεσμών λαμβάνονται οι αποφάσεις που ομηροποιούν τους δημότες και υπονομεύουν το μέλλον του Δήμου Φυλής. 
Κι όμως ο Δήμαρχος εξακολουθεί να αποκαλεί την παράταξή του ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Θα συμφωνήσουμε για τη ΔΥΝΑΜΗ, που επιδεικνύει προκλητικά με την παρουσία των εύσωμων συμπολιτών μας. Όχι όμως και για τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου