«Μαρινάκης» του Ζεφυρίου, ο Θεοδόσης Δρόλιας

O Θεοδόσης μπήκε σαν ταύρος εν υαλοπωλείω
στα διοικητικά της ΑΕ Ζεφυρίου
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδόσης Δρόλιας ανέλαβε στα μέσα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου την ΑΕ Ζεφυρίου, ως λύση ανάγκης, μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας. 
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κίνησή του υπαγορεύθηκε από την πρακτική της διοίκησης του Δήμου να θέτει υπό τον έλεγχό της τα σωματεία της περιοχής, με κίνητρο την ψηφοθηρία κι αναφέρουν ως παράδειγμα το ΔΑΣ Ζεφυρίου, το ΔΑΣ Άνω Λιοσίων (Εύνικο), τις ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ και τον Εθνικό Πανοράματος. 
Όπως και να έχει, μετά τη σωτηρία της ομάδας, στην αγωνιστική περίοδο 2012-2013, ο Θεοδόσης αποφάσισε, το περασμένο καλοκαίρι, να βάλει ψηλότερα τον πήχυ, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να το πετύχει πήρε νέο προπονητή και πάνω από μια ντουζίνα νέους παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους δε συνηθίζουν να αγωνίζονται για τη φανέλα, πολύ περισσότερο που, πριν μεταγραφούν στη ομάδα, δεν ήξεραν τι χρώμα είχε. 
Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Μετά από μια μέτρια, σε σχέση με τις προσδοκίες, πορεία, η ΑΕ Ζεφυρίου «κυνήγησε» σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ), τον πρωτοπόρο Άτταλο Νέας Περάμου. Μέχρι την περασμένη αγωνιστική που της δόθηκε η ευκαιρία να καλύψει τη διαφορά των τριών βαθμών, με νίκη στον μεταξύ τους αγώνα. 
Μάταια. Ο Άτταλος κέρδισε 3-0 κι έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της ΑΕ Ζεφυρίου για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μαζί και στην ευγενή φιλοδοξία του Θεοδόση να πάει στις δημοτικές εκλογές με τις δάφνες του μεγαλοπαράγοντα. Το μόνο που κέρδισε, μέχρι στιγμής, από την εμπλοκή του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι είναι το παρατσούκλι «Μαρινάκης» επειδή μπήκε σαν ταύρος εν υαλοπωλείω στο ποδόσφαιρο, θυμίζοντας τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς. 
Μόνο που, όπως φαίνεται, ο Θεοδόσης πήρε το όνομα, αλλά όχι και τη χάρη…

Η ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ, όπως παρατάχθηκε στην αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Στο άκρο, δεξιά,
ο Πρόεδρος του ΔΣ και Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδόσης Δρόλιας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου