Όχι στο κλείσιμο του ΕΟΠΠΥ, βροντοφώναξαν γιατροί και ασφαλισμένοι

Στη συγκέντρωση έδωσαν δυναμικό παρών η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  και η Δημοτική Παράταξη "Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Φυλής", που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα πολυιατρεία του ΙΚΑ στα Άνω Λιόσια πραγματοποίησαν γιατροί, ασφαλισμένοι και πολιτικοί φορείς, το πρωί της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, ημέρα που έληξε η διορία που έχει δώσει η διοίκηση για την παράδοση των κτιρίων.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η Κυβέρνηση, τα πολυιατρεία θα παραµείνουν κλειστά, περίπου, για ένα μήνα και εν συνεχεία θα ανοίξουν υπό το νέο καθεστώς. Πάντως στα Άνω Λιόσια εκφράζονται φόβοι ότι, παρόλο που τα πολυιατρεία στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο, δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσουν λόγω έλλειψης ιατρών. Γεγονός είναι ότι επικρατεί σύγχυση και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει τελικά. 
Ο μόνος που όχι μόνο αισιοδοξεί, αλλά και απειλεί, είναι ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. «Αυτός που δεν θα παραδίδει δημόσια περιουσία, θα αναλαμβάνει και την ευθύνη» σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Aν κάποιοι νομίζουν ότι θα κάνουν ανταρσία και θα γίνουν ήρωες, μην ονειρεύονται. Δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως. Έχουμε καταγράψει όλα τα μηχανήματα και τα υλικά των πολυιατρείων. Κάθε καταστροφή του ενός ευρώ, θα καταλογισθεί σε αυτόν, που δεν παρέδωσε». Ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, θα παραδοθούν σε ποσοστό 99%.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου