Τους έκανε καρδιακούς, αλλά έσωσε την παρτίδα στο …παρά δέκα…

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο Νάμπος που πέτυχε δύο γκολ και
ΔΕΞΙΑ  ο Λάτας ένα
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που έστησε στο γήπεδό της, το απόγευμα της Κυριακής, 6 Απριλίου, ο ΑΟ Ζωφριάς, με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ. Γυρεύοντας, απεγνωσμένα, τη νίκη για να μείνει στην κατηγορία δεν είχε καταφέρει μέχρι το '80 να βρει δίκτυα, βυθίζοντάς τους οπαδούς της στην απογοήτευση. 
Και ξαφνικά, μέσα σε δέκα λεπτά, πέτυχε τρία, στέλνοντάς τους κατευθείαν στον Παράδεισο. Όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε έξαλλα ενώ οι σκόρερς Ντάμπος και Λάτας, που πέτυχαν δύο και ένα γκολ αντίστοιχα, αποθεώθηκαν. 
Τώρα τα πράγματα είναι πλέον, εύκολα, καθώς, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα έχει σωθεί και μπορεί να κάνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, ώστε να μην ξαναδεί το ίδιο έργο, που έφθειρε ψυχολογικά τη διοίκηση τον προπονητή και κυρίως τους φιλάθλους που είδαν πολλές φορές, φέτος, την ψυχή τους να πηγαίνει στην Κούλουρη και δεν θέλουν να το ξαναζήσουν. 
Σημαντικό ρόλο στη σωτηρία έπαιξε ο προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος, που επανάφερε την αυτοπεποίθηση στην ομάδα και την κατηύθυνε σωστά, συλλέγοντας στο τελευταίο τέταρτο του πρωταθλήματος περισσότερους βαθμούς από αυτούς που είχε συγκεντρώσει στις προηγούμενες αγωνιστικές. 
Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και στο γηπεδικό, καθώς όλοι στη Ζωφριά θα επιδιώξουν να αποκτήσει και πάλι, ρόλο στο γήπεδο ο Δήμος Φυλής, ώστε με τον τρόπο αυτό να πετύχουν την πολυπόθητη ισονομία απέναντι στο Καματερό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου