Νέο αλισβερίσι υποψηφίου με το Δήμο

EYΣΤΑΘΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
Τελικά, μάλλον δεν υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου Δήμαρχου Φυλής, Δημήτρη Μπουραΐμη, άνθρωπος που να μην έχει οικονομικό αλισβερίσι με το Δήμο Φυλής. 
Από τον κανόνα αυτό δεν ξεφεύγει ούτε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια της Χασιάς, Ευσταθία Βλαχογιάννη του Κωνσταντίνου. Κι αυτό γιατί η σημερινή δημοτική αρχή αποφάσισε στις 19 Μαρτίου 2014, δηλαδή περίπου ένα μήνα από την κατάθεση των συνδυασμών, να αγοράσει απευθείας, έναντι 187 χιλ. ευρώ εδαφικές εκτάσεις τις οποίες κληρονόμησε η οικογένειά της από τον αποβιώσαντα πατέρα της Κωνσταντίνο Βλαχογιάννη.
Πρόκειται για δύο ρυμοτομούμενα οικοπεδικά τμήματα, εκτάσεως 203,74 και 214,71 τμ, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Φυλής, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 102Β, στη θέση ΘΕΡΙΣΤΕΖΑ της Χασιάς.
Χαρακτηριστικό της πρεμούρας του Δημήτρη Μπουραΐμη να εξασφαλίσει την υποψηφιότητα της Ευσταθίας Βλαχογιάννη είναι ότι το θέμα τέθηκε ως κατεπείγον στο Δημοτικό Συμβούλιο (!!!) κι ότι το τοπογραφικό διάγραμμα συνέταξε ο μηχανικός Νικόλαος Τοπαλίδης, ο οποίος εργάζεται στο Τεχνικό γραφείο του Δημάρχου.
Ο Νίκος Τοπαλίδης που συνέταξε το τοπογραφικό εικονίζεται αριστερά στον κύκλο. Η φωτό είναι από τα μπετά που έπεσαν στη βάση του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Άγίου Γεωργίου
Στο κείμενο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου γράφτηκε, για να υπάρχει η απαραίτητη νομιμοφάνεια ότι οι συγκεκριμένες εκτάσεις «είναι οι μόνες κατάλληλες για τη δημιουργία κοινόχρηστου χώρου, ενώ έχει τεθεί μια ακόμα η «πονηρή επισήμανση» δηλαδή ότι το τίμημα θα καταβληθεί επί πιστώσει, προκειμένου να «εξυπηρετηθεί» οικονομικά ο Δήμος. 
Που σε απλά ελληνικά μπορεί να σημαίνει ότι οι κληρονόμοι μπορεί να έχουν εισπράξει χρήματα και πριν από τη σύνταξη του σχετικού συμβολαίου… 
Μπορεί, λέμε, γιατί έτσι συνηθίζεται στο Δήμο Φυλής, όπου εξυπηρετείται, κατ’ αποκλειστικότητα, η εκλογική πελατεία…
Ποια είναι η Ευσταθία Βλαχογιάννη
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του απερχόμενου Δημάρχου, Δημήτρη Μπουραΐμη ΚΛΙΚ ΕΔΩ η Ευσταθία Βλαχογιάννη αυτοσυστήνεται ως εξής:
«Γεννήθηκα στο Ίλιον Αττικής. Είµαι παντρεµένη και µητέρα δύο παιδιών 9 και 6 ετών.
Είµαι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Φυλής, τµήµατος Στελεχών Λογιστηρίου και φοιτήτρια ΔΕΟ στο Ανοικτό Πανεπιστήµιο. 
Εργάζοµαι 15 έτη ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε ιδιωτική εταιρεία. 
Είµαι µέλος ΔΣ σε αθλητικούς συλλόγους και ταµίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων του Δηµοτικού Σχολείου Φυλής. Επίσης συµµετέχω σε δράσεις Φιλανθρωπικών συλλόγων».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου