Απεργούν στις 4 και 5 Αυγούστου οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής

ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ 
ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Σκληραίνει τη στάση του το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φυλής, για τη νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία.
Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 4 Αυγούστου αποφασίστηκε να μην κλείσει η συνεδρίαση και να επαναληφθεί το πρωί της Τρίτης, 5 Αυγούστου, ώστε να καλυφθούν, νομικά, οι εργαζόμενοι που θα απέχουν από την εργασία τους τις δύο συγκεκριμένες μέρες. 
Για τη λειτουργία της καθαριότητας δεν τέθηκε θέμα, αφού, ούτως ή άλλως, τα απορριμματοφόρα παραμένουν ακινητοποιημένα, λόγω έλλειψης καυσίμων. 
Αποφασίστηκε ακόμα να κληθεί ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης, 5 Αυγούστου, για να ενημερώσει τους εργαζομένους, πότε θα γίνει η μισθοδοσία. Στο σχετικό έγγραφο που πρωτοκόλλησε το Σωματείο, αναφέρονται τα εξής:
«Επειδή κύριε Δήμαρχε, παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις σας, την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας του Συλλόγου μας, στην Οικονομική Επιτροπή, ότι «από ώρα σε ώρα» θα γίνει η πληρωμή μας, οι εργαζόμενοι του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι. Σας καλούμε, αύριο Τρίτη, 5 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, κατά τη διάρκεια της Γενικής μας Συνέλευσης να ενημερώσετε τους εργαζομένους για την πορεία των πληρωμών μας».
Σε περίπτωση που ο Δήμαρχος δεν παρευρεθεί, το πρωί, στη Γενική Συνέλευση, το Σωματείο σκοπεύει να του θέσει το ζήτημα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα συνεδριάσει στις 2 το απόγευμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου