Το Υπουργείο λέει ότι περισσεύουν σαράντα υπάλληλοι και ο Υπουργός 1000...

ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι να παλαβώνει κανείς με τους Υπουργούς της Ελλάδας. Την ώρα που η σχετική μελέτη του Υπουργείου Εσωτερικών αποφαίνεται ότι οι υπεράριθμοι υπάλληλοι του Δήμου Φυλής είναι περίπου 80 άτομα, (μετά το τέλος των εθελοντικών μετατάξεων θα είναι κάτω από 40), ο Υπουργός Εσωτερικών τους βρίσκει υπερτετραπλάσιους του δέοντος. 
Με ποιο κριτήριο αποφάνθηκε ο Υπουργός, μιλώντας στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, ότι είναι τετραπλάσιοι; Συγκρίνοντάς τους με τον αριθμό των υπαλλήλων του Δήμου Χαϊδαρίου. Έτσι απλά. 
Απορεί κανείς γιατί το Υπουργείο εκπονεί μελέτες, αφού οι Υπουργοί έχουν τη δυνατότητα να εκτιμούν με τόση ευκολία τα δεδομένα...
Και να σκεφθεί κανείς ότι ο, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, Αργύρης Ντινόπουλος, έκανε τη διαπίστωση όταν ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός του ζήτησε λύση στο θέμα της οικονομικής ασφυξίας του Δήμου Φυλής, μετά την αναγκαστική κατάσχεση  που επέβαλε εις βάρος του το ελληνικό Δημόσιο.
Ιδού οι δηλώσεις του Υπουργού στο ΣΚΑΪ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

Στη... μισθοδοσία των υπεράριθμων δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Φυλής, και όχι στις υποδομές του δήμου πηγαίνουν τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως (πάνω από 300 εκατ. ευρώ από το 2007) που επιβαρύνονται οι Αθηναίοι μέσω των δημοτικών τελών ως ανταποδοτικά οφέλη για τον ΧΥΤΑ κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.
Σύμφωνα με τον κ. Ντινόπουλο, ο δήμος Φυλής διαθέτει σήμερα, βάσει πρόσφατου σχετικού εγγράφου το οποίο επικαλέστηκε, υπετετραπλάσιους... δημοτικούς υπαλλήλους (1.322) συγκριτικά με το δήμο Χαϊδαρίου με ανάλογο πληθυσμό (309).
«Πρέπει να ενδιαφερόμαστε πρώτα για τους δημότες και μετά για τους δημοτικούς υπάλληλους» ανέφερε με νόημα ο υπουργός Εσωτερικών.
«Οι δήθεν απολύσεις δεν μπορούν να λειτουργούν ως άλλοθι για να μην προχωρήσουν οι αξιολογήσεις» πρόσθεσε, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στους τοπικούς άρχοντες. 
Ιδού και το ηχογραφημένο ντοκουμέντο. Ακούστε το όλο. έχει σημασία:

null

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου