Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα οι Παλαίμαχοι του Ακρατήτου

ΝΙΚΗΣΑΝ 3-2 ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην πρώτη φωτό, οι παλαίμαχοι του Ακρατήτου, με τη σύνθεση της περιόδου 2013-2014, στη δεύτερη οι δύο ομάδες μαζί, πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα και κάτω δύο φάσεις από τον αγώνα
Με το δεξί ξεκίνησαν, τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου,  το νέο πρωτάθλημα οι παλαίμαχοι του Ακρατήτου. Στην πρεμιέρα του δύσκολου ομίλου της διοργάνωσης νίκησαν, εντός έδρας, το ισχυρό Παλαιό Φάληρο με 3-2. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Χουλιάρας, Γιατζής και Χειράκης και των φιλοξενουμένων οι Τομαράς και Αγγελάτος.
Οι παλαίμαχοι, που έχουν στις τάξεις τους δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη και τον επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ, Γιώργο Αβράμη, φιλοδοξούν να κάνουν και φέτος καλή πορεία, που θα τους κατατάξει ανάμεσα στις πιο αξιόλογες ομάδες της Αττικής.
Στις δηλώσεις τους, ο Δημήτρης Καμπόλης έπλεξε το εγκώμιο του Πρόεδρου Γιάννη Θειακούλη, που αποτελεί την ψυχή της ομάδας και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια, όπως την τετραετία 2007-2010. Οι παλαίμαχοι είναι μια οικογένεια, που διδάσκει ήθος και Πολιτισμό είπε ο Γιώργος Αβράμης, ενώ ο Άκης Χουλιάρας προέβλεψε ότι φέτος θα βγουν στο τσάμπιονς λιγκ!!!
Δείτε τι ακριβώς είπαν: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου