Παιδιά για φίλημα στο 3ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων

ΕΠΑΝΩ οι δημιουργίες, στο ΜΕΣΟΝ οι δημιουργοί και ΚΑΤΩ η λειτουργία της εορταγοράς και οι επισκέπτες. Παρών και ο ...σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της συντροφικής σχέσης με τη Στεφανία...
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, με σκοπό να αγοραστούν παπούτσια για τα παιδιά του Ιδρύματος «Στέγη ανηλίκων Αθηνών», ανέλαβε το τμήμα Α1 του 3ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων. Οργάνωσε εορταγορά αγάπης, με χειροτεχνήματα των μαθητών, ώστε να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό που θα δώσει ανάσα στο Ίδρυμα.
Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα πετυχημένο, τόσο στον εικαστικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Τα θαυμάσια έργα των παιδιών προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της εορταγοράς, με τη συνεισφορά των οποίων συγκεντρώθηκε ένα αξιοπρεπές ποσόν.
Ωστόσο, πιο σημαντική είναι η παιδαγωγική προστιθέμενη αξία, την οποία σώρευσε μια πρωτοβουλία, που ένωσε τους μαθητές για την επιτυχία ενός ανθρωπιστικού στόχου. Πίσω από την οποία βρέθηκαν, διακριτικά, γονείς και εκπαιδευτικοί, με συντονίστρια την καθηγήτρια Στεφανία Κολυβοδιάκου, στοχεύοντας στην προαγωγή της συναισθηματικής νοημοσύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας των μαθητών. Άξιος ο μισθός τους!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου