Χριστουγεννιάτικο κι εκδρομικό το Bazaar των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar έστησαν οι μαθητές της ΣΤ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, έχοντας στο πλευρό τους, το Σύλλογο Γονέων αλλά και τους δασκάλους τους. 
Τα παιδιά που έφτιαξαν και διέθεσαν κατά κύριο λόγο χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, έστησαν με ιδιαίτερο μεράκι το εορταστικό Bazaar τους, θέτοντας υψηλούς στόχους, αφού με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν θέλουν να πληρώσουν τα έξοδα της ετήσιας σχολικής εκδρομής τους. 
Το βέβαιο είναι πως υπήρξε για κείνους μια πρωτόγνωρη εμπειρία που απέδωσε ήδη καρπούς, αφού τους έμαθε να δουλεύουν συλλογικά. 
Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθειά τους οι Αντιδήμαρχοι Φυλής Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος οι οποίοι είναι ενεργά μέλη του Γονεϊκού Κινήματος του Ζεφυρίου κι έχουν διατελέσει και οι δύο, πρόεδροι του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Εκεί, τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Θανάσης Βυθούλκας και άλλα μέλη του Δ.Σ, καθώς και οι μαθητές. 
Δείτε live στιγμιότυπα από το bazaar της ΣΤ 1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου