Αξέχαστα Χριστούγεννα στο Ζεφύρι

Μια αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων έζησαν παιδιά και μεγάλοι που επισκέφθηκαν την Τετάρτη το πρωί το Πάρκο «Κώστας Λιάρος» στο Ζεφύρι.
Με αστείρευτη ενέργεια ξεφάντωσαν έως αργά το μεσημέρι, διασκεδάζοντας με πλήθος δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Φυλής.
Χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες εντυπωσίασαν τους λιλιπούτειους δημότες, ενώ Αγιοβασίληδες και μικρά ξωτικά υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους γονείς και έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά διασκέδασαν με ομαδικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, ενώ γλέντησαν με την καρδιά τους με μουσικοχορευτικά παιχνίδια και… αθλήθηκαν παίζοντας ποδοσφαιράκι και μπασκέτες, παιχνίδια στα οποία δοκίμασαν τις δυνατότητές τους και οι μεγάλοι. 
Αποκορύφωμα του ξέφρενου παιχνιδιού των παιδιών ήταν τα φουσκωτά παιχνίδια, που… εκτόξευσαν στα ύψη το κέφι.
Την ευκαιρία να αισθανθεί το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ανάμεσα στα παιδιά είχε και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος έπαιξε μαζί τους, συνομίλησε με δημότες και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα.
Ξεχωριστό τόνο στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου, η οποία παιάνισε τα κάλαντα.
Ανάλογες δραστηριότητες και παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Πάρκο Κώστας Λιάρος και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου