Πετυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα παιδιά, από το Σύλλογο Αρκάδων

Ψυχή του πάρτι, η πανταχού παρούσα Φωτεινή Κοκκίνου (με στολή κλόουν) κι ο Άγιος Βασίλης. Ο χοροδιδάσκαλος Αχιλλέας Νταγιάντας εντυπωσίασε, όπως πάντα, στην καθοδήγηση των παιδιών, ενώ το "παρών" έδωσαν πολλοί από τους φίλους του Συλλόγου Αρκάδων, όπως ο Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Δημήτρης Κοψαχείλης, ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, η Χριστίνα Σκανδαλάρη, η Όλγα Κουτρουμάνου και η Κική Πάλλη. Οικοδεσπότες ο Πρόεδρος Θοδωρής Νικολάου, η Γραμματέας Βάσω Τσιουμπρή, η Ταμίας Κατερίνα Τσότσου και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Λία Καψή-Καπίρη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, από το Σύλλογο Αρκάδων Φυλής, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά. 

Ήταν μια πραγματικά εξαιρετική βραδιά, την οποία απόλαυσαν τα …νεαρότερα μέλη του Συλλόγου, που έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν τα κάλαντα της Πελοποννήσου, υπό τη καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Αχιλλέα Νταγιάντα. 
Φιλόξενοι οικοδεσπότες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κέρασαν τα παιδιά και όλους τους παρευρισκόμενους με νοστιμιές και με χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα. 
Κι όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείψει από μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και ο πρωταγωνιστής των ημερών , ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος τους πρόσφερε δώρα, σοκολάτες και πολλά χαμόγελα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου