Δωρεάν οδοντιατρικές και Παιδιατρικές εξετάσεις για τους λιλιπούτειους δημότες από ΚΕΔΗΦ – Γιατρούς του Κόσμου

Γιάννης Βασιλείου σε Γκίκα Χειλαδάκη "Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι!"
Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στην Κινητή Παιδιατρική και οδοντιατρική Μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου» από αριστερά ποζάρουν ο οδοντίατρος Πέτρος Ματθαίου, η Κατερίνα Ματρακούκα, η Αριστέα Βάβουλα, ο παιδιάτρος Πέτρος Μουτεβελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης και ο Δημήτρης Μπουρίκος
 Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης στο γραφείο του με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου και τον σύμβουλό του Δημήτρη Μπουρίκο
Από δεξιά ο Γκίκας Χειλαδάκης, ο Γιάννης Βασιλείου, η Αριστέα Βάβουλα και η Κατερίνα Ματρακούκα
Από δεξιά ο Γκίκας Χειλαδάκης, ο Γιάννης Βασιλείου, η Αριστέα Βάβουλα, η Κατερίνα Ματρακούκα και πίσω ο σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Μπουρίκος
Ο Γκίκας Χειλαδάκης συστήνει στον Αντιπεριφερειάρχη τον παιδίατρο από τους «Γιατρούς του Κόσμου» Πέτρο Μουτεβελή
Η εθελόντρια Κατερίνα Μπλουχάρη επί το έργον… καταγράφει τα ονόματα των παιδιών που ήταν προς εξέταση και καθορίζει τη σειρά προτεραιότητας
Ανάσα σε εκατό και πλέον οικογένειες έδωσε το πρωί της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η πρωτοβουλία της «Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φυλής» ΚΕΔΗΦ, η οποία με την πολύτιμη στήριξη των «Γιατρών του Κόσμου» εξασφάλισε δωρεάν οδοντιατρικές και παιδιατρικές εξετάσεις για τους λιλιπούτειους δημότες. 
Παρά την κακοκαιρία ο χώρος του Κοινωνικού Μαγειρείου ήταν ασφυκτικά γεμάτος. Εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΦ μαζί με τη εθελόντρια Κατερίνα Μπλουχάρη φρόντισαν για τη σειρά προτεραιότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Ο οδοντίατρος Πέτρος Ματθαίου και ο παιδίατρος Πέτρος Μουτεβελής εξέτασαν μέσα σε πέντε ώρες περισσότερα από εκατό παιδιά κι εμβολίασαν περίπου τριάντα. 
Την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΗΦ Γκίκα Χειλαδάκη χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου ο οποίος επισκέφθηκε την Κοινωφελή Επιχείρηση. Ο κ. Βασιλείου αφού ενημερώθηκε από το Γκίκα Χειλαδάκη για τις δράσεις της ΚΕΔΗΦ παρότρυνε τον πρόεδρό της να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανακούφιση των οικονομικά ευπαθών δημοτών ενώ δεσμεύτηκε για τη στήριξη του έργου της ΚΕΔΗΦ. 
« Δεν ήξερα ότι κάνετε τόσο σημαντικά πράγματα εδώ. Ο κόσμος είναι σε απόγνωση και οι Δήμοι είναι το μόνο στήριγμά του. Συγχαρητήρια. Συνεχίστε έτσι.» είπε ο Γιάννης Βασιλείου ο οποίος δήλωσε ανοιχτός για κάθε δυνατή βοήθεια από την Περιφέρεια.
«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγοι, αλλά οι άνθρωποι εδώ, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Προσπαθούμε καθημερινά παρά τους περιορισμένους θεσμοθετημένους πόρους να κάνουμε το καλύτερο για τους δημότες μας» απάντησε ο Γκίκας Χειλαδάκης. 
«Είχαμε μεγάλη αγωνία. Χθες βράδυ δοκιμάζαμε τους φούρνους για να δούμε αν λειτουργούν και νιώσαμε μεγάλη ανακούφιση που τελικά όλα πήγαν καλά και έτσι θα μπορέσουμε άμεσα να αυξήσουμε τις μερίδες που μοιράζουμε καθημερινά σε δημότες μας» είπε στον κ. Βασιλείου η Κατερίνα Ματρακούκα . 
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ με το μέλος του ΔΣ Κατερίνα Ματρακούκα ξενάγησαν τον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφερειακή Σύμβουλο Αριστέα Βάβουλα στο χώρο των ιατρείων αλλά και του Κοινωνικού Μαγειρίου που θα εγκαινιαστεί αύριο 12 δεκεμβρίου και συνομίλησαν με τους «Γιατρούς του Κόσμου» και δημότες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου