Απόδραση από την καθημερινότητα για τους εργαζόμενους στην Τεχνική Υπηρεσία

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το γλέντι των εργαζομένων 
Χαμόγελα, αστεία, πειράγματα, καλό φαγητό, κρασί και κυρίως καλή διάθεση ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν το κλίμα, στην συγκέντρωση που έκαναν οι εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε γνωστή ταβέρνα στη Χασιά, το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου 2014. 
Αμέσως μετά τη λήξη του ωραρίου τους και αφού είχαν ολοκληρώσει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2015 που ψηφίστηκε πρόσφατα (28-11-2014), από το Δημοτικό Συμβούλιο, έκαναν την καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωσή τους, σε μια Δημοτική ενότητα, που μόνον τυχαία, δεν ήταν η επιλογή του χώρου καθώς το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015 επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τη Χασιά . 
Αφήνοντας πίσω την πίεση του γραφείου και τα προβλήματα βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγες στιγμές και να μπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Παρά την έντονη νεροποντή και το κρύο που επικρατούσε εκείνη την ημέρα στην παρέα των εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας, το θερμόμετρο του κεφιού διατηρήθηκε στα ύψη. 
Στην ζεστή συντροφιά των εργαζομένων συμμετείχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας και Μαρίνος Σαρλάς, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χασιάς Ελένη Λιάκου, ο πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Χασιάς Βαγγέλης Σταματάκος και ο τοπικός σύμβουλος Χασιάς Στέλιος Νίκας και η πρώην συνάδελφός τους και Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, η οποία έχει συνταξιοδοτηθεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου