Με αισιοδοξία μπαίνει στη μετά-Σύρμα εποχή η ΓΡΙΖΑ

Πραγματική γιορτή αποτέλεσαν οι αρχαιρεσίες της ΓΡΙΖΑΣ, αφού έδωσαν το «παρών» νήπια και υπερήλικα μέλη. Στις εκλεκτές παρουσίες καταγράφονται οι δύο πρώην Δήμαρχοι Γιώργος Λιόσης και Σταμάτης Γεώργας κι ο πρώην Αντιδήμαρχος Ντίνος Κολιός που η οικογένειά του έχει συμβάλει στην ανάδειξη της παράδοσης του τόπου.
Εμφανίστηκαν ακόμα αρκετά μέλη της διοίκησης του Δήμου, μερικά από τα οποία άσκησαν και το εκλογικό τους δικαίωμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Θανάση Σχίζα, Νίκο Χατζητρακόσια, Μαρίνο Σαρλά, Χρήστο Καματερό, Στέλιο Νίκα και Αργύρη Αργυρόπουλο. Καθήκοντα Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής άσκησε ο Δημήτρης Τσίγκος.
Στη μετά-Σύρμα εποχή μπήκε ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Η ΓΡΙΖΑ, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής, 14 Δεκεμβρίου.
Η εθελούσια έξοδος του «Πατριάρχη» από τη ηγεσία δε συνοδεύθηκε από αλλαγές προσώπων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα του Συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια.
Φύσει ενωτικός, ο Αλέξανδρος Σύρμας είχε πετύχει να συσπειρώσει γύρω από τη ΓΡΙΖΑ ένα μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων, ετοιμάζοντας τη διάδοχη κατάσταση. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Καραϊσκάκης και κάποια από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Αντιπρόεδρο Σπύρο Μαρίνη και τον Ταμία Νίκο Γιώργα, που αποτελούν, από καιρό, στυλοβάτες του Συλλόγου.
Έτσι τα νέα μηνύματα της τοπικής κοινωνίας είναι ενθαρρυντικά για το Σύλλογο, που μπαίνει «με το δεξί» στη νέα εποχή. Ο διπλασιασμός της προσέλευσης στις πρόσφατες αρχαιρεσίες και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας των ψηφισάντων γεμίζει αισιοδοξία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014. 
Υπ’ αυτές τις συνθήκες το μέλλον φαίνεται ευοίωνο, αν και όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Σύλλογος έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Αλλά αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε, διεξοδικά, μετά τις γιορτές. Για τη ώρα ας αναφέρουμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΙΟΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ:  ΓΕΩΡΓΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΑΤΖΑΜΠΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΚΑΜΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟΥ: ΓΙΩΡΓΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Ιδού το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αμέσως μετά τη συγκρότησή του σε σώμα:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου