31νας οι τυχεροί στην πίτα των Εργαζομένων του Δήμου Φυλής

Ενεργό συμμετοχή και συσπείρωση ζήτησε από τους εργαζόμενους ο Θόδωρος Χαμαλίδης
Ο Θόδωρος Χαμαλίδης μετέφερε τις ευχές όλων των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου 
Η ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα του Σωματείου υπήρξε μεγάλη 
Δυναμικό "παρών' έδωσαν και τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου
Δημήτρης Τσιουμπρής, Γιώργος Αβράμης και Θεοδόσης Δρόλιας βρέθηκαν κοντά στους εργαζόμενους 
Τις ευχές τους από μικροφώνου έδωσαν στους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς...
... ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Σωματείου και Συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Γιάννη Παπαπαναή...
... Ο Θεοδόσης Δρόλιας που αφιέρωσε το κομμάτι του στον Πρόεδρο της β βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων Δημήτρη Τσίγκο μαζί με θερμές ευχές για καλή ανάρρωση...
...ο Δημήτρης Τσιουμπρής που έδωσε αγωνιστικό χαιρετισμό με τη διπλή ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ αλλά και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής...
... και ο επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης ο οποίος επεσήμανε  ότι η καλή συνεργασία της Διοίκησης με τους εργαζόμενους θα έχει  και καλύτερα αποτελέσματα στη συνολική προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου. 
Ακούραστοι εργάτες του Σωματείου ο Στάθης Βλάχος και η Άννα Τσαμπούκου, ανέλαβαν την καταγραφή των εργαζομένων, για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση των  τυχερών "δωροεπιταγών".
Το ανακάτεμα των κλήρων στο τέλος της εκδήλωσης, επεφύλαξε εκπλήξεις για 31 εργαζόμενους 
Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των εργαζομένων του Δήμου Φυλής στο κάλεσμα του Σωματείου για την κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου. 

Τις ευχές του εκφράζοντας κι έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Δ.Σ, έδωσε ο Πρόεδρος Θόδωρος Χαμαλίδης, που ζήτησε τη συσπείρωση και την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στο Σωματείο, ώστε να έχει τη δύναμη να δώσει λύσεις σε καθημερινά αλλά και μακροχρόνια προβλήματα. 
Ο Θόδωρος Χαμαλίδης κατά τη σύντομη ομιλία του επεσήμανε επίσης ότι το Σωματείο βρίσκεται σε επαφή με τη Διοίκηση του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει αποπληρωμή παλαιότερων οφειλών προς τους εργαζόμενους. 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση δεν υπήρξαν ένας αλλά 31νας τυχεροί καθώς μετά από κλήρωση στην οποία είχαν όλοι δικαίωμα συμμετοχής, 30 εργαζόμενοι κέρδισαν "δωροεπιταγές" των 30 ευρώ έκαστος, ενώ ο 31ος κέρδισε 3ήμερη άδεια. 
Τις ευχές τους έδωσαν από μικροφώνου στους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, από την παράταξη «Δύναμη Συμμετοχής» εκπροσωπώντας τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μπουραΐμη ο Θεοδόσης Δρόλιας, ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής και ο επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης. 
Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το «παρών» κι αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί – Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φυλής. 
Δείτε τι ακριβώς είπε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Φυλής Θόδωρος Χαμαλίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου