Συνάντηση Συλλόγου Πανοράματος με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Καράλη

Η Κατερίνα Καράλη, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πανοράματος Δημήτρη Κοψαχείλη (δεξιά) και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Δάλλη (αριστερά)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 14-1-2015, ύστερα από την πρόσκληση του συλλόγου στους υποψήφιους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής από το δήμο Φυλής, μας επισκέφτηκε η παιδίατρος Κατερίνα Καράλη που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μεγάλωσε και έζησε στα Άνω Λιόσια και η αγάπη για την περιοχή της την έκανε να επιστρέψει μετά τις σπουδές πάλι στην πόλη μας και στα αγαπημένα της πρόσωπα.
Όπως μας εξήγησε είναι φίλη του ΣΥΡΙΖΑ και μετά το κάλεσμα που της έγινε , δε θα μπορούσε να λείπει από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον των ανθρώπων αλλά και της Ελλάδας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα λόγω των μνημονιακών πολιτικών και όλοι τις έχουμε αισθανθεί πλέον για τα καλά.
Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες:
1. Ανθρωπιστική κρίση
2.Θεσμική ανασυγκρότηση
3.Φορολογική δικαιοσύνη
4. Ρύθμιση ληξηπροθέσμων
Κατόπιν σε διάλογο με τους κατοίκους οι απαντήσεις ήταν:
α. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη πολιτική και όχι συγκεκριμένες απαντήσεις λόγω της ρευστότητας των καταστάσεων.
β. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την κοινωνία δίπλα του για να μπορέσουν να εφαρμοστούν οι νέες πολιτικές.
γ. Σχεδόν τα πάντα θα πρέπει να αρχίσουν από το 0.
δ. Θα πρέπει να έχουμε ένα ισχυρό κράτος.
ε. Το βασικότερο από όλα είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πλέον νοοτροπία. 
Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τα τοπικά προβλήματα.
Για το θέμα της χωματερής μας είπε πως ήδη τα πρώτα δείγματα τα είδαμε με την νέα Περιφερειακή διοίκηση της Περιφερειάρχου κυρίας Δούρου παρά τα εμπόδια που της βάζει η απελθούσα κυβέρνηση. Με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο πως η περιοχή θα απεμπλακεί από το ΧΥΤΑ.
Στο θέμα της παραβατικότητας στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των ΡΟΜΑ και πως τα χρήματα που προέρχονται από την Ε.Ε. θα πηγαίνουν απευθείας για την επιμόρφωσή τους και την ένταξή τους στην κοινωνία.
Το θέμα της ανεργίας αλλά και τα χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες είναι δύο από τους τέσσερις πυλώνες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολοκληρώνοντας τόνισε πως με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ οι δεσμεύσεις του είναι βέβαιο πως θα ολοκληρωθούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου