Η χαιρετούρα στην πίτα του Ζεφυρίου

Κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι των Θεοφανείων στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος. Ως φιλόξενος οικοδεσπότης έδωσε βήμα για ευχές, σε όλο τον κόσμο. Έτσι εκτός από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τη νέα χρονιά καλωσόρισαν οι Ζεφυριώτες αιρετοί και πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Τζένη Μπάρα και Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιώργος Κούρκουλος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ηλίας Κοκκίνης.

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση προκάλεσε και η παρουσία του εμβληματικού ιερέα της πόλης του Ζεφυρίου, παπά Χρήστου Καπερώνη, ο οποίος έκοψε καταχειροκροτούμενος το δικό του κομμάτι. 
Θερμές ευχές έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Χασιάς Σπύρος Μπρέμπος, ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» Σάββας Σάββας και της «ΕΥΠΟΛΙΣ» Γιώργος Αβράμης, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, Στέργιος Πανάγος και Γιάννης Λάππας. 
Ξεχωριστές ευχές εξάλλου έδωσαν οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων Ευριπίδης Παππάς, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Βαγγέλης Σταματάκος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ζεφυρίου, Άννα Κουμερτά, και Γιάννης Πήλιουρας, καθώς και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ζεφυρίου.
Την τιμητική τους είχαν επίσης οι εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, οι Εκπαιδευτικοί αλλά και οι Πρόεδροι κι Εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων καθώς και των Πολιτιστικών, Αθλητικών και Κοινωνικών Φορέων που έδωσαν ηχηρό «παρών». 
Για του λόγου το αληθές, δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου