Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερά, είπε ο Βορίδης στα Άνω Λιόσια

Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερά, τόνισε ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. Μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ζήτησε από τους οπαδούς της ΝΔ να πείσουν τους αναποφάσιστους να στηρίξουν την παράταξη, επισημαίνοντας ότι η διαφορά των δύο μεγαλύτερων κομμάτων βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους.

Ο Υπουργός τόνισε ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι οι κρισιμότερες που έχει γνωρίσει η χώρα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λύσεις για τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, που ανέρχονται, για το τρέχον έτος, στα 22 δις ευρώ. Αμφισβήτησε επίσης την αποτίμηση των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη στα 12 δις ευρώ, κάνοντας λόγο για 23 δις. Αλλά ακόμα κι αν έχει δίκιο για το ύψος του ποσού, δεν μας λέει από πού θα βρεθεί, μιλώντας γενικά κι αφηρημένα, για αύξηση των κρατικών εσόδων από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, πρόσθεσε. 
«Δεν είναι η ΝΔ που τρομοκρατεί τους πολίτες, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τον βλέπουν να μην έχει πολιτική για τα οικονομικά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο μεταναστευτικό, όπου συγκρίνοντας τις θέσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι το κόμμα του περιόρισε το κύμα μετανάστευσης με τον φράκτη του Έβρου και με την ενίσχυση των δυνάμεων που ελέγχουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για πολιτική ανοιχτών συνόρων. Στα θέματα ασφάλειας είπε ότι στα 2,5 χρόνια της ΝΔ δεν έσπασε ούτε βιτρίνα κι ότι ενώ ο Ξηρός συνελήφθη έχοντας στη κατοχή του 7 καλάσνικοφ κι έναν εκτοξευτή ρουκετών, ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται αφοπλισμό της Αστυνομίας.
Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφέρει ότι τυχόν ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Κυβέρνηση θα σημάνει τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας και την εξαφάνιση των συμβόλων της θρησκείας από τα δημόσια κτίρια. Μπορεί, σύμφωνα με το Σύνταγμα να έχουμε ανεξιθρησκεία, όμως στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι η κρατούσα θρησκεία είναι η ορθόδοξη χριστιανική, τόνισε χαρακτηριστικά. 
Τέλος, χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Σαμαρά στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, τη συμφωνία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ και Αιγύπτου για τον καθορισμό της ΑΟΖ. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι πολίτες θα ανακηρύξουν, με την ψήφο τους, τη ΝΔ πρώτη δύναμη και τον Αντώνη Σαμαρά και πάλι Πρωθυπουργό, τόνισε κλείνοντας ο Μάκης Βορίδης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου