Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Τσούτσουρας

Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ το είχε γράψει από τις 8 Οκτωβρίου ότι ο συντοπίτης μας Γιάννης Τσούτσουρας (Χασιώτης) θα ήταν υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δεν έπεσε έξω.
Πράγματι ο συμπαθής Γιάννης θα είναι υποψήφιος, με το συνδυασμό που προέκυψε από τη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με το κομμάτι των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ που ακολουθεί το Νίκο Χρυσόγελο. 
Η υποψηφιότητα αποτελεί προσωπική δικαίωση για το Γιάννη Τσούτσουρα, έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, που είναι γνωστός εξαιτίας της επαγγελματικής του ενασχόλησης με τη μουσική ως τραγουδιστής και συνθέτης. 
Είναι παντρεμένος εδώ και 33 χρόνια με τη Σοφία Τσούτσουρα κι έχουν τέσσερα αγόρια, τον Χρήστο, τον Δημήτρη, τον Μάριο και τον Κοσμά. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες και είναι ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, αφού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, παρόλο που είναι ΑΜΕΑ και υποβάλλεται στην επώδυνη διαδικασία της αιμοκάθαρσης. 
Σίγουρα η υποψηφιότητά του είναι πολύ ενδιαφέρουσα και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους συμπολίτες που θα προτιμήσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στις προσεχείς εκλογές. ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 
Γεννήθηκα στη Χασιά το 1959 και κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Πήγα στο εθνικό Ωδείο και άσκουσα το επάγγελμα του τραγουδιστή. Μουσικοσυνθέτη, Σύνθετη και στιχουργού. Από τα ιδρυτικά μελή της Α.Ε.Π.Υ . Με το καλλιτεχνικό όνομα Γιάννης Χασιώτης. Υπηρέτησα στον Ελληνικό στρατό όπως όλοι οι πατριώτες μου. Το 1984 παντρεύτηκα τη Σοφία Σταμάτη του Δημήτριου και μεταναστεύσαμε στη Γερμάνια .Αποκτήσαμε τέσσερις γιους το Χρηστό τον Δημήτρη τον Μάριο και τον Κόσμα και μέχρι σήμερα ζω με την οικογένεια μου. Μιλώ δυο ξένες γλώσσες και είμαι συνταξιούχος αναπηρίας καθώς υποβάλλομαι στη διαδικασία της αιμοκάθαρσης. Είμαι μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας νεφροπαθών Ελλάδος. 
Κύριο μέλημα μου είναι η καταπολέμηση της φτώχιας για μια ανθρώπινη διαβίωση στους αδικημένους συμπατριώτες μου της Περιφέρειας Αττικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου