Ισότιμη ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής υποσχέθηκε ο Χρήστος Παππούς στο Ζεφύρι

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοπή της βασιλόπιτας στο Ζεφύρι 
Με τη συμμετοχή μεγάλης εκπροσώπησης του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ανήμερα του εορτασμού των Φώτων. 
Αμέσως μετά την ευλογία της βασιλόπιτας που τελέστηκε από τους πατέρες της εκκλησίας το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος αναφέρθηκε στο διαρκές μέλημα της Δημοτικής Αρχής που είναι η συνολική και ισότιμη ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής σε όλα τα επίπεδα. 
Ο Δήμαρχος θέλησε να αφιερώσει το κομμάτι του στην πρώην Δήμαρχο Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, επισημαίνοντας την καλή συνεργασία, αλλά και τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει στην ανάπτυξη της πόλης του Ζεφυρίου.
Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, έχοντας στο πλευρό του όλους τους Ζεφυριώτες αιρετούς και πιο συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα, τους αναπληρωτές Δημάρχους Τζένη Μπάρα και Γιώργο Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Γιώργο Κούρκουλο και το Τοπικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Ηλία Κοκκίνη, τόνισε πως όπου υπάρχει ισχυρή θέληση, το έργο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. «Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, για την ανάπτυξη της πόλης μας» διαβεβαίωσε κλείνοντας το σύντομο λόγο του ο Γιάννης Μαυροιεδάκος. Τις ευχές τους στη συνέχεια έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φυλής, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Σάββας Σάββας και Γιώργος Αβράμης, πρώην Δήμαρχοι του Ζεφυρίου, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων που έδωσαν το «παρών», Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων κι Εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Μαζικών Φορέων της πόλης του Ζεφυρίου.

Δείτε live την ευλογία της βασιλόπιτας στο Ζεφύρι

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου