Την επαναφορά των συντάξεων των Ελλήνων του Πόντου ζήτησαν από τον Υπουργό Επικρατείας Παππούς- Μελετίου - Γρηγοριάδης

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση 
Στο Μέγαρο Μαξίμου, για το ζήτημα της επαναφοράς των συντάξεων των Ελλήνων του Πόντου και των Βορειοηπειρωτών, συναντήθηκαν από κοινού με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου με τους αντιδημάρχους Τάσο Παπαδόπουλο και Παντελή Σαββίδη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Σεραφείμ Τσόκας ο οποίος και μεσολάβησε γι’ αυτή τη συνάντηση.
Άμεση επιδίωξη κι απώτερος σκοπός της διαδημοτικής συνάντησης στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο για τα ποντιακά ζητήματα Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Σονίδη, ήταν ν’ ανοίξει ένας ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων των Ελλήνων του Πόντου, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας. 
Η συνάντηση έκλεισε με δεσμεύσεις απέναντι στους εκπροσώπους των δήμων Φυλής, Ασπροπύργου, και Αχαρνών που αγωνίζονται εδώ και χρόνια διεκδικώντας λύσεις απέναντι σε αυτά τα προβλήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου