Πυροβόλησαν αστυνομικό στο Ζεφύρι

Έφοδος των ΕΚΑΜ και δύο συλλήψεις

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άγνωστου ενόπλου που πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον αντρών του Αστυνομικού Τμήματος του Ολυμπιακού Χωριού και τραυμάτισε έναν εξ αυτών στο πρόσωπο.
Στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της αστυνομίας, άνδρες των ΕΚΑΜ και ελεύθεροι σκοπευτές.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Ένας από τους δράστες, ταμπουρώθηκε σε σπίτι και χρειάστηκε έφοδος των ΕΚΑΜ για τη σύλληψή του, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα.
Το περιστατικό συνέβη περίπου 20 λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα επί της οδού Φιλιππιάδος στο Ζεφύρι, όταν το πλήρωμα του περιπολικού σταμάτησε τους επιβαίνοντες δύο αυτοκινήτων, που κρίθηκαν ύποπτοι για έλεγχο.
Εκείνη τη στιγμή, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης βγήκε μάλλον από παρακείμενη βεράντα και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν στο πρόσωπο τον έναν από τους δύο αστυνομικούς.
Στο περιστατικό δεν είχαν εμπλοκή οι επιβαίνοντες στο ελεγχόμενο όχημα, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401. Το θύμα έχει τις αισθήσεις του και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου