"Τυπώστε" το στο μυαλό σας. Νέο τυπογραφείο στα Άνω Λιόσια !!!

Επάνω ο καλαίσθητος και λειτουργικός χώρος του νέου τυπογραφείου, στο μέσον η Βούλα Λιάκου και κάτω με το Δημήτρη Μαρίνη σε μια συνεργασία  
Και το όνομα αυτού tipart. Ο λόγος για το νέο τυπογραφείο- κατάστημα γραφικών τεχνών που άνοιξε, μόλις, τις πόρτες του στα Άνω Λιόσια. 
Ειδικεύεται στην έντυπη και ηλεκτρονική διαφήμιση, δηλαδή στις «κλασικές» εργασίες του τυπογραφείου, όσο και στη μοντέρνα εκδοχή τους, με πεδίο εφαρμογής το διαδίκτυο.
Η δραστηριότητα αναπτύσσεται σε τρείς άξονες: Στη σχεδίαση (εταιρική ταυτότητα-Μακέτες-Folder), στις εκτυπώσεις (σε Χαρτί-Banner-Αυτοκόλλητο-Μουσαμά-Καμβά-One way-ταπετσαρία-αφίσες-κάρτες-φυλλάδια-πρόσπεκτ-ημερολόγια-κατάλογοι-προσκλήσεις) και στις επιγραφές (απλές-φωτεινές-led - νέον-ηλεκτρονικές-πυλώνες). Τα ποιοτικά στάνταρ είναι υψηλά κι εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί η παρουσία (στη θέση της υπεύθυνης λειτουργίας-δημιουργικού και παραγωγής) της έμπειρης γραφίστριας και γνωστής μας από τα κοινά της πόλης, Βούλας Λιάκου.
Πρόκειται για μια φιλόδοξη επιχειρηματική προσπάθεια που φέρει τη σφραγίδα του Δημήτρη Μαρίνη, ενός νέου ανθρώπου και γιου του γνωστού μας δημοτικού αστυνομικού Γιάννη Μαρίνη, την οποία αναμένεται να αγκαλιάσει ο κόσμος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό χώρο, που συνδυάζει αρμονικά το κέντρο με το απόκεντρο και δίνει ικανοποιητική απάντηση στο πρόβλημα της στάθμευσης.
Η ακριβής διεύθυνση είναι Λεωφόρος Φυλής και Πάρνωνος 5, στο δρόμο που βρίσκεται πίσω από τα «Goodies» των Άνω Λιοσίων. Τα τηλ. 6977 863604 - 211 4056751 και η διεύθυνση ηλεκτρονικού τυπογραφείουtipart-design@hotmail.com
Τυπώστε το στο μυαλό σας κι όσοι οι πιστοί ας προσέλθουν ή ας επικοινωνήσουν. Η ενημέρωση δεν κοστίζει!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου