Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Σύλλογος της Ζωφριάς

Η Αλίκη Καρούντζου επί το έργον 
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Σύλλογο Ζωφριάς. 
Η συμμετοχή από μέλη, κατοίκους της Ζωφριάς και φίλους υπήρξε πολύ μεγάλη. 
Η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε για την Ημέρα της Γυναίκας, έδωσε τον λόγο στην εκπαιδευτικό κ. Καρούντζου Αλίκη , η οποία με τον δικό της τρόπο , ώθησε τις παρευρισκόμενες κυρίες με ερωτηματολόγιο, συζήτηση και απαντήσεις να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να προβληματιστούν εσώψυχα, με αφορμή την Ημέρας της Γυναίκας. Η εκδήλωση συνοδευόταν από προβολή ντοκιμαντέρ , τα οποία αναφέρονταν στην Ημέρα της Γυναίκας ιστορικά μέχρι σήμερα.
Στην συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου τίμησε μία ξεχωριστή γυναίκα για την παρουσία της στον Σύλλογο, την επί ένα χρόνο, χοροδιδάσκαλο. Η κ. Σπηλιοπούλου Αργυρώ, τιμήθηκε για την προσφορά της στην Παράδοση, η οποία καταχειροκροτήθηκε για τον επιπλέον λόγο ότι είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στα μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου.
Ακολούθησε η κλήρωση ενός ρολογιού αξίας, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου «Πολύτιμο», το οποίο κέρδισε ένα μέλος του Συλλόγου.
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, περιλάμβανε κέρασμα με τα εδέσματα που προσέφεραν οι παρευρισκόμενες κυρίες και χορό με την συμμετοχή της χοροδιδασκάλου κ. Σπηλιοπούλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κρεμμύδας Γιάννης, πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, ο κ. Σάββας Σάββας επικεφαλής της Παράταξης Ενότητας Πολιτών και Δημοτικός Σύμβουλος, η κ. Χριστοπούλου Μαρία και Λία Καψή, μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ανω Λιοσίων.
Η Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. ,ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Ν.Π.Δ.Δ. η "ΠΑΡΝΗΘΑ" και τον πρόεδρο κ. Μαυροειδή Γιώργο για την πολύτιμη συνεργασία του, καθώς και τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους κ.κ. Βάμβουκα Παντελή και Γιώργο, ιδιοκτήτες του Κοσμηματοπωλείου ΠΟΛΥΤΙΜΟ για την προσφορά τους στον Σύλλογο για άλλη μία φορά , την κ. Λογαρά Εφη που έχει Ανθοπωλείο στην Αγία Βαρβάρα στο Ιλιον , για την προσφορά της στα λουλούδια .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς που έδωσαν το "παρών" ήταν οι Σάββας Σάββας και Γιάννης Κρεμύδας 
Η Ευαγγελία Κωβαίου τιμά  την Αλίκη Καρούντζου... 
... και την χοροδιδάσκαλο Αργυρώ Σπηλιοπούλου 
Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το ρολόι 
Πάντα κοντά στα μέλη και στον Σύλλογο της Ζωφριάς οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Μαρία Χριστοπούλου και Λία Καψή 
Οι φιλόξενες κυρίες του Συλλόγου επιμελήθηκαν με τα χεράκια τους το πλούσιο μπουφέ και φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου