Άνοιγμα του Συλλόγου Δροσούπολης στην κοινωνία

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δροσούπολης, στη πρώτη,
μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, συνεδρίασή του
Ανοιχτές για τον κόσμο της συνοικίας θα είναι οι συνεδριάσεις του, ανακοίνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δροσούπολης. Μάλιστα στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων μελών μείωσε τη ετήσια συνδρομή κατά 14 ευρώ το χρόνο. Ειδικότερα:
  • Από 17/03/15 και έπειτα, η συνδρομή του Συλλόγου από 2 ευρώ μηνιαίως κατά άτομο, μειώνεται στα 5 ευρώ κατά άτομο ανά εξάμηνο.
  • Σε περίπτωση που μέλη του Συλλόγου είναι παραπάνω από δύο άτομα της ίδιας οικογένειας, τότε υποχρεούται να καταβάλλει τις συνδρομές μόνο δύο εκ των μελών της (2Χ5,00=10,00 ανά εξάμηνο). Εξαιρούνται τα μέλη της οικογένειας που έχουν αποκτήσει δική τους οικογένεια. 
  • Η συνδρομή του Συλλόγου μειώνεται κατά 50% στα μέλη που είναι άνεργοι, δηλαδή 2,5 ευρώ ανά εξάμηνο. Η μείωση ισχύει για τα άνεργα μέλη που φέρουν επικυρωμένη κάρτα ανεργίας. 
  • Tα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00-20:00 (Γρεβενών 16, Πλατεία Καραγιάννη, Δροσούπολη).

Στη ανακοίνωση προστίθεται ότι μοναδικός στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να εργαστεί σκληρά με άξονες τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη. Υπενθυμίζεται ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι:
Πρόεδρος: Χρήστος Αποστολόπουλος
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Ζουρίδης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ρέππας
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Νταλίπης
Ειδική Γραμματέας:  Μαρία Κουτρουμάνου
Ταμίας: Δημήτρης Οικονόμου
Σύμβουλος δημοσίων σχέσεων: Παναγιώτης Λουμάκης
Μέλη: Αριστείδης Μαυρίδης, Όλγα Κουτρουμάνου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου