Μουσική συνάντηση με το Χρήστο Λούφη και φόντο μια σκακιέρα…

ΕΠΑΝΩ ο στιχουργός και πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι, Βασίλης Κοτρωνιάς μπροστά στη σκακιέρα και ΚΑΤΩ ο Χρήστος Λούφης στο studio ηχογράφησης.
Στις ενδιάμεσες φωτογραφίες στιγμιότυπα από τη συνεργασία των Χρήστου Λούφη, Δημήτρη Δαμάσκου και Βασίλη Κοτρωνιά
Από αριστερά, Χρήστος Λούφης, Δημήτρης
Δαμάσκος και Βασίλης Κοτρωνιάς μπροστά

στο πιάνο
H συνεργασία του ταλαντούχου τραγουδοποιού Χρήστου Λούφη με τον πολυμουσικό Δημήτρη Δαμάσκο κρατάει καιρό και συνεχίζεται με επιτυχία. Όμως, πρόσφατα μπήκε σε νέα φάση, με αφορμή τη δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Δαμάσκου, καθώς το μουσικό …πολυεργαλείο μελοποίησε τους στίχους του κορυφαίου σκακιστή Βασίλη Κοτρωνιά. Ο μοναδικός Έλληνας γκραντ μετρ διοχετεύει, από χρόνια, την ευαισθησία του σε στίχους, που ο Δημήτρης Δαμάσκος, όντας κοντά στα σκακιστικά δρώμενα, ανακάλυψε κι ο Χρήστος Λούφης ανέλαβε να ερμηνεύσει τα τραγούδια.
Έτσι οι φίλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον καρπό της συνεργασίας την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2015, από το συγκρότημα του ταλαντούχου τραγουδιστή, στη μουσική σκηνή Holy Wood. Μαζί με τα τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «ΕΠΤΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», ο Χρήστος Λούφης θα παρουσιάσει ένα μέρος από τη νέα δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Δημήτρη Δαμάσκου σε ποίηση Βασίλη Κοτρωνιά.
Μια εξαίρετη προσπάθεια, όπου δύο άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους, ο ένας αμιγώς από το χώρο της μουσικής ο άλλος δέκα φορές Πρωταθλητής Ελλάδας στο σκάκι, παντρεύουν τις δυνάμεις και την ευαισθησία τους για να δώσουν ένα αποτέλεσμα, που θα συζητιέται για πολύ καιρό.
Όσοι λοιπόν θέλουν να γίνουν συνεπιβάτες σε αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι είναι σίγουρο ότι θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.
Εξασφαλίστε έγκυρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση "viva.gr" αλλά και κάνοντας κράτηση στα τηλέφωνα : HolyWood stage : 210 9700 418-6942657651, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος (στάση μετρό Δάφνη). https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
Είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί-μπύρα, κρασί 5€- ποτό 8€- special ποτό 9€-cocktail 9€- Φιάλη(Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα 80€-Μπουκάλι κρασί 30€ !
Για όποιον θα ήθελε να κάνει κράτηση τραπεζιού με φιάλη κομπλέ, με τιμή της φιάλης να είναι 80€ αφαιρείται 5€ από κάθε εισιτήριο...δηλαδή εάν είναι 6 άτομα 6χ5€ = 30€. 80€-30€ = 50€
Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη δουλειά:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου