Ευχές και δώρα μοίρασε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Ζεφυρίου στους μαθητές

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας βοηθάει την Βούλα Βλάχου και τα άλλα μέλη του συλλόγου να τελειώσουν την κατασκευή των Αναστάσιμων φαναριών γιατί πλησιάζει η ώρα της διανομής τους.
Ο  Αντιπρόεδρος Βασίλης Νικολαϊδης, δίπλα του η  πρόεδρος Βούλα Βλάχου , μια εθελόντρια και  η Ταμίας Γιώτα Ραμαντάνη
Χειροποίητα Πασχαλινά φαναράκια και πολλές ευχές μοίρασε την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 σε όλους τους μαθητές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Διατηρώντας ζωντανή την παράδοση που θέλει το σύλλογο κάθε χρόνο να ετοιμάζει για τα παιδιά χειροποίητα δώρα, η πρόεδρος Βούλα Βλάχου , ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Νικολαϊδης και η Ταμίας Γιώτα Ραμαντάνη συνελήφθησαν από τον φωτογραφικό φακό επί τω έργω!
Εκατοντάδες Αναστάσιμα φαναράκια, πασχαλινά αυγά και λαμπάδες κόσμησαν τον πάγκο εργασίας που έστησαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Ο σύλλογος πέρασε από όλες τις τάξεις και μοίρασε την τελευταία ώρα του μαθήματος τα δώρα στα παιδιά τα οποία ξαφνιάστηκαν ευχάριστα. « Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία και τη στήριξή τους στο σύλλογο τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργο Μαυροειδή» επεσήμανε  η Βούλα Βλάχου,  στο σύντομο χαιρετισμό της. 
Ωστόσο ο Σύλλογος δεν πρόσφερε δώρα και ευχές μόνο στους μικρούς μαθητές αλλά και στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μαυροειδάκο και Θανάση Σχίζα, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Μαρίνο Σαρλά, τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργο Μαυροειδή και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Ηλία Κοκκίνη, που από την πλευρά τους ευχαρίστησαν θερμά το Σύλλογο Γονέων για την ευγενική του χειρονομία κι έδωσαν τις ευχές τους για καλή Ανάσταση σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. 
Και του χρόνου με υγεία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου