Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων πρόσφεραν χαρά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Οι παιδαγωγοί που επισκέφθηκαν την «Κιβωτό του Κόσμου»
Το φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα, έξω από τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού»
Ενημέρωση τωνπαιδαγωγών για το έργο της «Κιβωτού». Στην πρώτη σειρά από δεξιά π Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Αργύρης Αργυρόπουλος  και η Γιάννα Σταθοπούλου  

Η Αγγελική Κορομηλά ενημερώνει για το έργο της «Κιβωτού»
Αργύρης Αργυρόπουλος - Παναγιώτης Καμαρινόπουλός 
 
Ο Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Ζωφριάς προσφέρει στην Αγγελική Κορομηλά καλλιτεχνική δημιουργία των παιδιών του παιδικού σταθμού για τα παιδιά της «Κιβωτού»   
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, Αργύρης Αργυρόπουλος και Αγγελική Κορομηλά

Με χαμόγελα και μια ζεστή αγκαλιά για την αλληλεγγύη τους, υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της «Κιβωτού του Κόσμου» τον Πρόεδρο ΝΠΔΔ Βρεφικών/Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Αργύρη Αργυρόπουλο, την Διευθύντρια ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών, Γιάννα Σταθοπούλου και παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Πέμπτη 2 Απριλίου, τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» για να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα.
Η προσφορά τροφίμων προς την «Κιβωτό του Κόσμου» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου και των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς Άνω Λιοσίων, η οποία είχε διττό σκοπό: αφ’ ενός να συμβάλει στο ανθρωπιστικό έργο της «Κιβωτού» και αφ’ ετέρου να εμπνεύσει και να ενισχύσει το αίσθημα της αγάπης και αλληλεγγύης μέσω της προσφοράς, των παιδιών των παιδικών σταθμών.
Την πρωτοβουλία «αγκάλιασαν» με ζέση οι γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών και τη μετουσίωσαν σε πράξη. Έτσι, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου και των παιδαγωγών, οι γονείς προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, τα οποία παραδόθηκαν την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού». 
Οι άνθρωποι της «Κιβωτού» υποδέχθηκαν θερμά τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, τον Αργύρη Αργυρόπουλο, τη Γιάννα Σταθοπούλου, τις παιδαγωγούς και γονείς που παρέστησαν. Η κοινωνική λειτουργός της «Κιβωτού», Αγγελική Κορομηλά, τους παρουσίασε τις αρχές, τον σκοπό και το έργο του Οργανισμού και τους ξενάγησε στους φιλόξενους και ζεστούς χώρους της «Κιβωτού». 
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος εξήρε το έργο και την προσφορά της «Κιβωτού» στο κοινωνικό σύνολο και δήλωσε την χαρά των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και των γονιών των παιδιών που μπόρεσαν να συνεισφέρουν σε αυτό.
Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, «Κιβωτός του Κόσμου» συντηρεί 400 παιδιά ηλικίας από 1 έως 20 ετών, συμβάλλοντας στη σίτιση, εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση και ιατροφαρμακευτική τους μέριμνα. Παράλληλα, φιλοξενεί 50 παιδιά σε ξενώνες του και στηρίζει επιπλέον 100 οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου